Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vsro.

Lerok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zawsze gdzy się loguję na vsro po wpisaniu kodu mam C9 , wiecie o co chodzi i jak to naprawić? jeśli chodzi o neta mam radiówke ale narazie nie zamierzam zmieniać.

Z góry thx.

Opublikowano

Może masz za słaby procesor albo brudny wiatrak

Moja rada to przeczyścić wiatrak, a jak to nie pomoże to nowy procesor trzeba kupić ( niestety)

Jeśli pomogłem daj 5*

Opublikowano

Próbowalem z przeinstalowaniem i antywirem i nic , co do proca to kupywalem w tamtym roku wiec za slaby nie powinien byc raczej.

Opublikowano
Próbowalem z przeinstalowaniem i antywirem i nic , co do proca to kupywalem w tamtym roku wiec za slaby nie powinien byc raczej.

A próbowałes sie zalogować przy wyłaczonym antywirze i firewallu? Spóbuj odblokować porty do clienta.

76561198001815076.png
Opublikowano

Powiedz mi przez jaki plik wlaczasz vsro, czyzby nie przez podmienionego sro_clienta? Uwiez mi ze tak nigdy nie pojdzie. Jezeli chcesz mc ro poprostu urucham silka poprzez normalna ikonke, zaloguj sie i wlacz gre jescze raz-u mnie dziala (pamietaj zeby sie pierw do silka zalogowac bo inaczej dostaniesz blad ze silk juz otwarty) Aha jak pomoglem to napisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...