Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tam przeżyliście 13 piątek?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja właśnie odwrotnie nic złego zajebisty humor.Dla mnie 13 Piatek to zajebisty dzień bo ja pecha jak 13 w piątek mam w każdy inny dzień ^^

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

dla mnie to super dzień dostałem Komórke[nienażekam] dostałem 6 z polaka[4 klasa] zawsze lece w polaku 3 słaba ortografia

z matmy zrobiłem całe ćwiczenia [20 stron]dobrze bo pan sprawdzał z tego dostałem "80+" u mnie w klasie "5+" to ocena "5":D dobry dzień [nawet]

sygnasebydcopy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sygna by me

Arcymistrz
Opublikowano

Dzień jak każdy

Dostałem gola z niemca :D tyle

3 Kolegów nie miał tyle szczęścia

1 dostał 3 razy piłką i wylądował na podłodze

2 Dostał z napału prosto w gębę :D

3 Wywalił się na betonie i złamał rękę xD

Opublikowano

Ja dopiero teraz się domyśliłem że jest piątek 13-ego o.O (ahh ten zapłon ^^) Szczerze mówiąc wszyscy z tym przesadzają, przecież wiadomo jak silna jest autosugestia ^.^

Ps. U Mnie dzień jak co dzień

Opublikowano

Piątek 13-go mimo, że to niby pech i w ogóle to jeśli chodzi o mnie to mój szczęśliwy dzień :> Ominęły mnie dzisiaj dwie klasówki i jedna kartkówka ( nie zerwałem się ) , udało mi się przejść w końcu gierę, wpadło mi 150 zł :D Żyć nie umierać xD

Opublikowano

Okradli mnie w metinie i padlem 10 razy w tibi. O LOL, TO NASERIO KONIEC SWIATA !!!

Opublikowano

Nooo stary ! to był najgorszy dzień mojego życia ... przeglądałem pewną stronkę typu demoty, komixy, kwejk etc. no i był śmieszny obrazek, wyjebałem się z kszesła na dywan... z dywanu na podłogę... no i złamałem nogę... w taki oto magicznie posrany sposób zdechłem...

i oc wy kurwa wiecie o pechuj oraz umieraniu ?

a tak serio to normalny dzień, jeśli wierzysz w to że "coś się stanie" to się stanie ... i tyle.

Opublikowano

negatywne

pobilem sie z dobrym kumplem

zagrozony z anglika

zimna pogoda

pozytywne

urodzinki siostry ,ale tak to nic wiecej ;)

hersygna.png
Opublikowano

Ja miałem szczęście, bo chodzę do gimnazjum w Legnicy do Zamku Piastowskiego (najstarszy zamek w europie :D ) i miałem skrócone lekcje bo coś tam użądzają i jak mam 7 lekcji to skończyłem o 11.30 :D

13 piątek rządzi

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...