Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Achmed - Martwy Terrorysta

elomelo94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poznajmy Achmeda :

Dobry wieczór ... Niewierni xDxD

A Więc moze juz to znacie ale to bardzo fajny filmik z achmedem :P:P

http://pl.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ

HAHAHAH jak pierwszy raz to ogladalem myslalem ze sie ssikam

O mój boże.... Znaczy o mój Allachu

SILLENCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I KILL YOU !!!!!!!!!!!!!!! hahaha owned od dawna nie widzialem fajnioejszego filmiku komentujcie :P

Achmed i kolędy:

http://pl.youtube.com/watch?v=bcE7k6dHEUc

SILENCE !!!!!!!! night xD

Walter kolega Achmeda:

Równie zabawny film kolejna marionetka tego chlopa :)

http://pl.youtube.com/watch?v=oy8EaMT7XPs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Życzę miłego oglądania :)

Pozdro elomelo94

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

Opublikowano

haha prawda z bombkami tez jest dobre a co ktos tam pisze ze walter lepszy? jedyne smieszne co co jakis czas tak ryknie nic po za tym a te ! SINCE !!!! I KIL YOU !!!!! to mnie rozpi**ala

Anty Analfabeci !

Opublikowano
haha prawda z bombkami tez jest dobre a co ktos tam pisze ze walter lepszy? jedyne smieszne co co jakis czas tak ryknie nic po za tym a te ! SINCE !!!! I KIL YOU !!!!! to mnie rozpi**ala

since sie uzywa do okreslenia od np jakiego czasu sie cos dzieje 0o tam jest "Silence" czyli "cisza" ;|

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

taaaaaaaaa... wszystko pięknie, humorek jest prawda no, ale niestety robi sie jedna SPAMOWNIA ;] -_- zara reporta walne :D i bedzie po problemie? a wlasnie nastepnym razem najlepiej jakby byly robiony takie tematy i odrazu closed? =x THC

Opublikowano

haha ta SILENCE night tez jest dobra hahahah nie moge co se przypomnie SILLENCE I KILL YOU to sie smieje :D

@lucekpl33

To jest forum ogólne pogaduszki mozna pisac o wszystkim a ty wyskakujesz ze smappownia? wogule co to zaruznica czy ktos ma 10000 postow a ktos 10 ? nie rozumiem cie wylujzuj troche chlopcze...

Anty Analfabeci !

Opublikowano

lucek stara się być poprostu pożądny ale nie rozumie do czego służy ta kategoria ;)

bez gif.

Opublikowano

dajmy nato... nie widzialem ani ciebie haxed ani ciebie elomelo94 na tym forum 2 lata temu... a ja juz na tym forum mam 2 lata ;] wiec wiesz... troche wiecej wiem, wiem tez ze admini nie lubili kiedy ktos mial np 90 postow napisanych dziennie, a bywały takie przypadki...

pisali posty np: "o super bot turbo do silka" ( w temacie o isro... ) i inne... -_- nawet powstala gra :P mpc gdzie byli wstawieni... jeden nick pamietam "xadrasnecro" <--- cos takiego... -_^

Opublikowano

ej mowisz ze powstaje spammownia a sam offtopa walisz... nie komentuj juz lepiej...

Anty Analfabeci !

Opublikowano

" SILLENCE night " xD

"dzieki za ubranie sie jak kretyn na moj wystep "

xD

nie no nawet kabaret ani mru mru przy tym wymieka xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
" - dobry wieczor ahemdzie"

- dobry wieczor.... niewierny "

nie no leze xD

A jak przeszlismy przez kontrole na lotkisku ?

- Powiedzialem: Heyka ....jestem linda lothart "

to mnie rozwalilo xD

" SILLENCE night " xD

"dzieki za ubranie sie jak kretyn na moj wystep "

xD

nie no nawet kabaret ani mru mru przy tym wymieka xD

a czytaliscie to co on napisal? w kazdym poscie prawie to samo to sie nie nazywa spam? przepraszam???

dobra juz nie bede pisal bo zaraz napiszecie do mnie za ja jestem spammer buahaha =) make peace dzieci ;]

@up jak masz cos do mnie to EDYTUJ post k? nie pisz w nastepnym

@down

dzieciak ale zauwaz ze skoro cie gowno obchodzi itp, to dlaczego spamujesz i offtopujesz??

napisales ze ja to robie w takim razie ty tez to robisz :)? bo jakbys zamknoł się i przymilknoł to bys zauwarzyl ze tylko ty sie klucisz? a tera juz japa nie odpisze ci bo nie mam czasu na twoje SRANIE -__-

Opublikowano

lucek gówno mnie obchdozi ile jesteś na tym forum ... ja posty nie patrze tylko odpisuje out pls :s już cie tu wszyscy mają dość powoli i twoje offtopu sramowatego

bez gif.

• 2 tygodnie później...
  • 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...