Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec niektórzy pamiętają jak była akcja atakujemy csro była ekipa itd. Zrobiłem sobie tam 2 postacie wtedy i był to wizz 54 i nuker 46. Dziś sobie pomyślałem ze wejdę na nukera i zastałem go bez itemków i golda do tego jeszcze jest tam druga ta sama postać ale tam trzeba coś wpisać nie wiem co a zangielszczenia do tej wersji nie znalazłem. A gdy chodzi o wizza okazuje się ze go nie znalałem na drugim koncie na tym serwerze nie wiem czemu jest teraz na innym serwerze ale na tym samym div i ma itemy. Nie mam pojęcia jak postać mogla się przenieść na inny serwer a były na pewno na tym samym bo nawet tym wizzem taksowalem mojego nukera.

Foty 2 tych samych postaci

http://img90.imageshack.us/g/sro2011051316024460.jpg/

Opublikowano
A gdy chodzi o wizza okazuje się ze go nie znalałem na drugim koncie na tym serwerze nie wiem czemu jest teraz na innym serwerze ale na tym samym div i ma itemy. Nie mam pojęcia jak postać mogla się przenieść na inny serwer a były na pewno na tym samym bo nawet tym wizzem taksowalem mojego nukera.

Masz na innym serwerze ponieważ csro łączyło kilka serwerów ze sobą...