Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] GoldLover

CTD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zrobiłem mapkę przygodową. Waszym celem jest zdobycie złota -- dotarcie do skarbca.

Trochę trzeba poskakać, trochę pokombinować, mapa nie jest za łatwa, na pewno z pełnym życiem nie ukończycie jej ;) Długo ją robiłem , bo były problemy małe, ale testowałem ją i skończyłem z dwoma serduszkami.

Piszcie w tym temacie swoje wyniki :) -- w serduszkach !!

I ocenę tez poprosiłbym.

Download:

http://www.megaupload.com/?d=IIRISMNK

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5a24af9683500ce095df8e2441ba4d1a9c6a38074da7f3b5a9990aaddb26f719-1305290595

Mini FAQ.

Gdzie umieścić tego save'a?

Start -> Uruchom -> %appdata% -> .minecraft -> saves

Buu! Nie mogę otworzyć tych i tamtych drzwi/przeskoczyć/przejść! Błąd popełniłeś!!

Na pewno nie. Pokombinuj, pomyśl, nie pisałem , że będzie łatwo.

Opublikowano

Może dodasz ss'ty ? :P

A co tu dodawać?

Nic specjalnie ładnego nie ma, bo akcja toczy się pod ziemią.

Ale jak chcecie to dodam (nie chciałem po prostu zdradzać co się na niej znajdzie).

I sorry za wielkość, bo ma aż 5 mb, ale to przez to że ściągnąłem wyrównany teren od Mąki , bo chciałem w ogóle coś innego zrobić. Myślę że to nie będzie wielki problem...

Zaraz dam edita ze screenami.

#Edit.

Ok, proszę:

nampc.png

@Down.

A właśnie że jest.

Zobacz na FAQ.

Przechodziłem to 15 razy.

Opublikowano

Prosta, za prosta ;) Chyba w pierwszej zagadce nie ma nic czym można otworzyć drzwi. ;)

Pozdro NieUmiem

120tag.png

Opublikowano

To moja pierwsza tego typu mapka, pracuję nad drugą którą nazwę "Skakanka", czyli hardcorowe skakanie na klockach nad lawą - ale chyba tylko do filmiku, bo ostatnio sobie z nudów poćwiczyłem skakanie do tyłu, musze popracowac żeby to efektownie wyglądało (jakieś płytki naciskowe i tnt, albo pobawię się piston modem).

v2 chyba nie będzie, bo pomysłów jakoś nie mam, a nie chcę kopiować od innych mapek.

Opublikowano

A ja mialem 8 serduszek :D

Mam dosyć zlagowanego kompa i spadało mi po 0.5 nie wiem jak wam :D

SPORT JEST FAJNY xD
10 25 50 100 150 200 300 400 500 1000 2000 POSTY

Zapraszam na kanał Vector HD! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...