Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] WarRock Chapter 3!

SkrenCior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, gdyby byli kompetentni to:

1. Na początku poprawili by komfort gry: Nowe szybsze, bardziej wydajne serwery na nowym - no może nie nowym - ale ciut poprawionym silniku. Co dało by:

a). Brak lag'ów na serwerach.

B). Troszkę realistyczniejszą grę.

c) Poprawioną grafikę.

d) Brak banów za glitch - tak się nazywa wychylanie się w ściany? - jeśli nie to mnie poprawcie - gdyż nie było by tego cholernego bugu.

2. Zaraz po tym wstawili by nowe grafiki - które były obiecywane od cholernie dawna - a dostaliśmy tylko ładny wallpaper z napisem CHAPTER3 - i gówno do tego.

3. Trzecim krokiem było by poprawienie a nawet wstawienie nowych zabezpieczeń - nowszych od HS. A nie pierdolenie się z Ukrytymi Update'tami.

4. A na sam koniec na uwieńczenie dobrze wykonanej pracy - czego nigdy Ci debile nie zrobią póki nie wykupią ich firmy jakiś mądrzy - haha mądrzejsi od DEBILI - ludzie - wstawili by WSZYSTKIE bronie do IS.

A do MP dawali by jakieś malowanki (PSG-CAMO czy RED) z powiększonym DMG czy Speedem.

Przykro mi to stwierdzić ale nigdy się tego nie doczekamy - no chyba że pracują nad "European War Rock 2", o którym nam z resztą nie wiadomo.

Długo by się nad nimi użalać - ale jak wiadomo lepiej zarabiać na Europejskich dzieciach - co tam 20zł na PSC - wyda je 500tyś polaków i kilkanaście milionów ludzi w całej europie żeby w ogóle zobaczyć "SCORPY" na oczy.

Temat Do Zamknięcia.

Opublikowano

up

moze by zrobili to gdyby warrock int nie był ustawiony na kasę i gdyby wstawile wszystkie bronie do itemshopu to by mieli maly zysk a tak to ludzie kupują fajne bronie

dJ.jpg

Opublikowano

cieszczie się że wgle coś zrobili, zmienili te animacje i textury w broniach a wczoraj zlikwidowali laggi na serwach o.O

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Pff taki chapter 3.. nawet się nie pofatygowali i nie dodali kostiumów... mogli dać je chociaż do MP... ale ok według nich Ch3 To pare zmienionych animacji i textur -.- wooow. ciekawe czy wogóle dodadzą te kostiumy.

@up masz racje laggi na serwerach są i będą -.- nawet nie chce mi sie odpalać WRa.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...