Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2ED

Soldier4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie jak małe dzieci zamiast pisać te swoje hipotezy na temat serwera weżcie się za coś , a czy to fake oceniajcie po dacie startu jak nie startnie albo startnie i będzie totalnym syfem. Tyle odemnie nq.

Po jakiemu to "startnie " czy "nie startnie".Najpierw ogarnij swoją wypowiedź ,a później coś pisz ;]...

Zresztą nie jeden serv kończył klapą tak jak DIv to ujął ... Więc się nie dziw ...

zmianah.png

Opublikowano

zapowiedź się powinno robić dzień-dwa przed startem, żeby ludzie mogli ściągnąć co trzeba, a nie robienie zapowiedzi 2 miesiące przed rzekomym startem, który i tak odbędzie się za rok i nie będzie 80% co jest zapowiadane

Opublikowano

Tak ogólnie.. to warna założycielowi..

Serwer 1k lvl.. ( Nawet jak by byl to komu by sie chcialo siedziec i nabijac ..)

Staty 90 ( Moze i wieksze znaczenie.. ale moim zdaniem przymało .. powinno być 125/170+ ).

Dziekuje , dobranoc

Opublikowano

dobra nie spamujcie juz tak bo to nie ma najmniejszego sensu tez nie wierze co do tego lvla wiec moze ktorys z teamu zrobi filmik jak wbija jakis lvl powiedzmy powyzej 500 tylko w jakosci hd prosze zeby wsstko ladnie bylo widac dziekuje i pozdrawiam

xbjr.png

Opublikowano

Luzem da się ustawić 1000lvl wystarczy znać się na rzeczy. Ktoś tam pisał komu by się chciało tyle expić. Autor sam napisał w temacie ze jakiś 300lvl w tydzień.

a Wgl. nie podoba wam się? Myślicie, że to fake to wypad z tematu.

Opublikowano

Z 300 lvl się nie zgodzę, jest to możliwe. Ale sam próbowałem więcej i nic. Nie możliwe jest zrobienie game z lvl 1000.

Pozdrawiam. Pepe

Opublikowano

Hmmm na chyba kazdym globalu jest max 99? tylko na privach jest 255 czyli ktos ten 255 musial ustawic jednak co? czyli skoro da sie 255 to sadze ze 1000 tez...

Opublikowano

Dostałem 6 dobrych propozycji i kilka zmian, które wprowadzimy razem z Teamem. Dziękujemy OsamaBin"owi oraz HiJack'owi. Temat proszę zamknąć. Zapraszam do gry 1 lipca.

Opublikowano

Fajny serwer, wczoraj były beta testy na FaceMetin2, aby pokazać 1000 level, jednak to nie Fake. Ale i tak nie zagram, wole NevrasT.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

mhm. Chciałbym to zobaczyć. Bez urazy, ale to po prostu marzenia. To moja opinia.

Opublikowano

kiedyś marzeniem było stworzyć prywatny serwer dodać nowe zbroje miecze,a do tego dać 99+lvl więc wszystko jest możliwe tylko trzeba długo pracować

Jasio90.png
Opublikowano

1000 lvl możliwe że Fake, ale jestem 100% pewien że widziałem max. 627 więc proszę nie pierdoli* farmazonów!

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

Jak wy robicie serwery w "Navicacie" to sie nie dziwcie

Sa inne programy a maksymalna wartosc w Navicacie to 255 i dlatego...

Omg... Idź się schowaj... Nie wypowiadaj się, skoro NIC o tym nie wiesz...

Maksymalna wartość w navicacie 255? o_O Wtf?

Tak, w lvl'u można wpisać w max 255, ale to przez budowę pliku game.

Więcej jest nie możliwe.

Opublikowano

Jutro prawdopodobnie nasz Grafik zrobi jakąś małą prezkę na YT.

Kiedy ten filmik ? ,bo chcemy uwierzyć w ten 1000lvl na razie trudno w to wierzyć...

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ten temat jest nieregulaminowy a wyznaczony czas na edycję minął.

http://www.mpcforum.pl/topic/356551-zmiany-w-dziale-zapowiedzi-i-dyskusje/

W razie niejasności proszę o kontakt.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...