Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie.

masterion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie:

Czy bowman 57 lvl, bow na 52 lvl +3, wilk 51 lvl, set garment od NPC, skille na 57 lvl pacheon i 47 lvl fire, poradzi sobie na Yeti?? Poki co expie (tzn. bot) expi na Sonarach i dostaje 00.02% i 00.01% za moby. Chodzi mi o to czy nie bedzie lapal dead'ow, i czy bedzie dostawal duzo wiecej expa?? Przepraszam, za taki temat, wiem ze pasuje on bardziej na sro.pl jednak tam jest wiekszosc polaczkow_PL z lvlami okolo 30, a Tu na forum boterow, jest wiecej graczy z lvlami 50++. Pozdrawiam i z niecierpliwoscia oczekuje na odpowiedz.

Opublikowano

Czarno widze twoje expienie na yeti. Pomimo iż jesteś full str bowman to różnica między twoim lvlem, a lvlem yeti jest znacząca. A myślisz, że będziesz zabijać je szybko z twoim bronią? za nim zabijesz yeti, miałbyś już zabite dwa penony czy sonary. A do tego niektóre yeti atakują, gdy wezmą cię w obroty 3-4 może cię nie zabiją, ale życie będzie ci skakać i będziesz tracić poty. Odradzam ci zostawiać bota na yeti.

usunieta by MIKE

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówi masterion, ja sam mam bowmana (tyle ze z lepszymi itemkami) i na 59lvlu czasami łapałem deda ale to chyba z tego powodu ze miałem respa gdzie yeti było tyle co ongow xD, ale tak czy siak na yeti radze ci isc dopiero na 59lvlu

everythingfou - sprawdź to.

• Dodaj nową pozycję...