Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sm Lub Yang

Last Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam spotkałem na forum o metinie że jak wyślesz im passy przez email to dostaniesz SM lub YANG noi tak zrobiłem oczywiście zrobiłem nowe konto wyśłałm im pod email ;* jakiś email admina strony no i tylko tam podałem passy i co chce dostać wziołem yang i konto nie było czynne przez 1h i gdy wbiłem miałem 50k ale sa minusy tych yang nie można przesyłać na inne konto nie wiem czemu ale i tak podałem passy na 19 lvl i mam a i trzeba podać jaki serw i numer telefonu bo on dzwoni i podwierdzasz to zamówienie

Opublikowano

Raz wlasnie dalem postac 4 lv ;d. Mialem tam ponad 10 k yang i rozne itemki na +0 Na durgi dzien czyste eq 0, 0

10[x]

50[x]

100[x]

200[x]

400[Moze za rok :)]

600[hmm]

1000[o tym w ogóle nie myślę]

Opublikowano

@up

kiedys robilem cos podobnego xD

w dowod na to, ze to nie "oni" mnie oscammowali chcieli do mnie dzwonic (na tel.) spotkac sie itd. oraz DAC KUPON NA 350 SMOCZYCH MONET

^^

www.pccforum.net > msuxforum.pl

Opublikowano

nie ma to jak scam :]

Temat do kosza...

Może krasnoludki robią Yangi ??

Na 100% SCam !!

Opublikowano

przez takich ludzi jak ty rodzi sie agresja czlowiek ma ochote ci wypierdolic w zeby za zakladanie bezsensownych tematow ;p

Opublikowano

Kolega z góry ma całkowitą rację. Jak dla mnie ten e-mail jest Twoją własnością i tylko ludzie będą tracić EQ, dlaczego tak sądzę? Gdyż każdą ilość Yang można oddać na inne konto...

Więc prosiłbym Moda o wystawienie Wara temu osobnikowi.

• Dodaj nową pozycję...