Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Metin Najlepszy

barteciuha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja gram na almach mam 34 lewel woja nawet nawet nie ksują aż strasznie i nie mało dzieci na almaszku gra i mam jeszcze na obsaline ninia xD 26

SYGNATURA

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niby US ma fajne dodatki na początek i jest bardzo rozwinięty, ale ja wole PLa. Na niemieckim nie ma sensu grać, chyba że znasz na tyle niemiecki, że umiesz się z innymi dogadać. DE nie różni się od PL, bo są od tego samego wydawcy (producenta?).

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

ja tam polcam PLa. s5/s1/2/3 no i almanach na tych nowych się nie opłaca grać

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja z pośród tych wole pl.Na de pewnie też nie miałbym problemu z dogadaniem się bo niemiecki umiem.

Ale jednak niema jak pl.Zawsze z polakiem się lepiej dogadasz.Może i jest trochę noobów ale trudno tak już jest ; )

assassin.png

Opublikowano

Ja wole PL grałem na obsydianie ale hacked 61lvl woj jeste bez eq chyba zaś zaczne grać

@Jak napisałem posta to sie o coś zapytam żeby nie robić Multi-Post;D

mam woja body 61 i 11kk Eq+0 co lepiej zacząć od nowa grać (przełożyć te 11kk i kupić eq ) czy Dalej grać wojem i łowić itd

Opublikowano

Jak dość dobre itemki to je ulepsz za te 11kk szkoda postaci ^^ Ewentualnie możesz se yangi dokupić ;d

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...