Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zastanowienie Nad Downloadem

Aseta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien mały problem w sumie to to nawet nie jest problem tylko malutka wątpliwość mianowicie ściągam z oficjalnego downlodera Wotka i waży on 6,7GB i teraz tak czy to oznacza że tam jest już WoW+TBC+Woltk? czy to tylko woltk? bo na półce mam gdzieś WoW+tbc ale miło by było gdyby to było już all.

Z góry thx za opowiedz

Opublikowano

W takim razie będę musiał poszukać na półce wowa : P żeby nie robić nowego tematu zna ktoś może jakiś server polski który obsługuje Woltka? bo sunwell ma około 300-900 graczy online a jak dla mnie to troche mało bo np HG ma 2000+ ale za to jest 2.4.3 ; /... więc zna ktoś może?

Opublikowano
W takim razie będę musiał poszukać na półce wowa : P żeby nie robić nowego tematu zna ktoś może jakiś server polski który obsługuje Woltka? bo sunwell ma około 300-900 graczy online a jak dla mnie to troche mało bo np HG ma 2000+ ale za to jest 2.4.3 ; /... więc zna ktoś może?

xtremetop100.com

szukanie nie boli

624.png

22022.png

Opublikowano
xtremetop100.com

szukanie nie boli

NAPISAŁEM POLSKICH CZYTANIE NIE BOLI -,-... (zanim zaczniesz się czepiać innych bądź na poziomie edukacji który obejmuje czytanie)

Opublikowano

Panowie, spokojnie bez klotni:

masz nawet podwieszony temat z top listami

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=407

ja osobiscie gram na PTR scapegaming.com ale zadna insta ani heroic z wotlka nie dziala... questy tak samo malo ktore dzialaja, ale wbic 80 sie da

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

downloaderem masz classic + tbc + wotlk, jak chcialem do zainstalowanego wow + tbc dociagnac wotlk downloaderem to cos mi sie rypało

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!