Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcial bym sie dowiedzieć jaki set Garm czy Prot dla glaviera akutalnie ma 106 LVL FF Fire/cold/heuksal , prosze o odpowiedzi :]

Opublikowano

Heu/Fire/Cold to garment. Jeżeli miałbyś zamiast cold-a light, to wtedy można to rozważyć. Ale cold daje nam z pasywa i bufa na tyle defa, że garment starczy.

Opublikowano

garment i tylko garment

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Garment protector wtedy jak zamiast colda masz lighta tak jak kolega wyzej powiedzial

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Yay... Garm daje 20% mana usage i 20% speed względem prot-a są to wartości 10%. Takie potrzebne ? Garm daje mag def większy niż phy def. Czyli dobry pod: wizów i nukerów. Prot daje równo mniej więcej mag i phy def. Armor phy def czyli pod euro STR. prot pod chinoli STR. Więc niech mi ktoś udowodni czemu akurat garm ? bo ... ? Równie dobrze mogę powiedzieć armor i takie same argumenty jak Wy mam. Ja nosiłem prot-a i byłem happy. Chinole bez problemów, euro ciutek większy wizowie/nukerzy pośrednio miedz euro a china str.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dokładnie jak powiedział kolega @up.

Prot najlepszy, co z tego, że garment redukuje użycie many jak i tak masz jej wystarczająco z wbitym 100% INT w set ?

Nie trzeba jeszcze do tego garmenta.

Sam miałem okazję grać glavierem w obydwu setach i nie powiem, na pvp spisywał się lepiej prot.

Masz colda więc buff na def z colda + prot dają Ci większą obronę.

Z maną spokojnie wyrobisz bez garniaka.

10465336176777382411.png
Opublikowano

te 10% z many nic nie daje... Można też w armor chodzić :D Wtedy z euro STR-ami nie mamy problemów.

LifeSro

FusionRoad