Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy Save JJayJoker'a

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tutaj zamieszcze wam najnowszy save JJayJokera

To jest robione przez kogoś innego, jest to "skopiowane" klocek po klocku z najnowszych odcinków JJayJokera.

Nie mówie że jest identyczne, ale bardzo podobnie

http://www.speedyshare.com/files/28411358/World_3.7z

beztytuupmk.png

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Przepraszam, zapomniałem o skanie, już się wysyła to virustotal, jak będzie gotowe to dodam linka ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ten save to jest z tą przeklętą wierzą itp ... a nie z tym co teraz kręci ;p

save działa ;p ale nie do konca jest podobny ;p

Opublikowano

Większość ściągnęło ode mnie, a ja jeszcze od kogoś (z tym że dorobiłem kolejkę i przeklętą wieżę, kilkudniowa zabawa z redstonem itp.) . Teraz dzieciaki się jarają byle gównem, "mam sejfa jjayjokera mam sejfa jjayjokera ale jestem pro, wrzuce na mpcforum i bede jeszcze bardziej pro", a tak naprawdę nie ma wielu rzeczy jeszcze na tym świecie. Kogo chcesz oszukać? To nie Twoja mapka, bys podał chociaż zajebany metinowcu od kogo pobrałeś. Ja to zrobiłem - podałem wielką czcionką czyj jest ten save. Nie zrobiłem tego dla plusów czy czegoś tam, ale ja jestem taki, że jak coś mam, wartościowego, to chcę się tym dzielić.

Opublikowano

@Ja pierdziele UP kolega mi tego save przesłał a on to z you tube wziol i nie jesttem pro bo ku*wa wkurwia*a mnie takie dzieciaku jak ty, nie wiem czy brales udzial w tej mapce, ale ja wstawiam bo może ktoś będzie chciał, a że to już było na forum to nie wiedziałem -.-

Tak, i za co te -.? Boze Dzieci nie umiecie zrozumiec ze wstawilem to dla was i nie wiedzialem ze na forum to bylo?!?!

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Zeskanuj to czym innym tylko nie avastem...

@up dałem Ci plusa bo Cię popieram

@topic temat z savem już był, chyba że go zaaktualizowałeś... dorobiłeś farme kaktusów itd...

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...