Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tbot Crack Jasonwalker ©2009

nuker4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak działa! co do czystości to na elitepvpers go zatwierdzili i dodali do podczepionych tematów. Ten crack ma pare wad, dla niektórych początkujących może być trudne do ogarnięcia ustawienie swoich wszystkich danych do autologinu itp, no i w autologinie czesto przepisuje 3/3 zle kod.

//Ciach

Opublikowano
czy crack do Tbota JasonWalker jest czysty i czy działa ?

To nie jest nic innego jak scrackowany crack weemana który już udostepnił source do swojego cracka za free.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Ja tak robie. Kumplowi chodzi wszystko. Mi chodzi auto login a jak już wbije to mi postaci nie wykrywa i jak dam start bot to on mi się wyłącza.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

EDIT

Można za to hacka dostać?

Opublikowano
ja mam pytanie jak z BANOWALNOSCIA tego cracka? duzo banow leci ?

Trudno powiedzieć. Joymax nie banuje ostatnio.

76561198001815076.png
Opublikowano

- At writing Silkroad ID PW screen, you must type the tbot id in Silkroad ID textbox and write your own char PW. (Example: Your char id is jasonwalker, tbot id is jason, you must type jason in login screen.)

- That's all. Have fun!

how to make autologin work?

after getting noDC put you real id/pass in Tbot

load game once then write id/pass capceh then press enter

close the client

voila now autologin will work (sometimes writes verification wrong 3 time :/ )

Może ktos to wytlumaczyc bo nie wiem o co biega ;]

4qn2hwj.jpg

hatifuserbar.jpg

Opublikowano

Jak uruchomić crack tbota:

1.ściągamy mediapatcher , uruchamiamy go ,dajemy ścieżkę do silka naciskamy rev6 i dajemy patch.

2.ściągamy tbota najlepiej wersjie 414B

3.Przechodzimy do folderu z crackiem dajemy unhookEdx33.exe zatwierdzamy , uruchamiamy hookEdx33.exe i również zatwierdzamy.

4.Uruchamiamy cracka edx33.exe ,login port podajemy 15778 , world port pozostawiamy bez zmian(jeśli jest to crack janson walker to dodatkowo wpisujemy w polu poniżej login do gry i naciskamy start edx33) jeżeli jest to crack weemana to wrzucamy plik crack.dll do folderu plugins i w edx33 w polu plugin name ,reference name wpisujemy crack.dll i dajemy load.Powinno pojawić się okienko gdzie wpisujemy login z gry.

5.Uruchamiamy tbota w polu accaunt wpisujemy loveangel07 ,password swój char name też itd.

6 naciskamy start , gdy uruchomi się silkroad wpisujemy w polu login loveangel07 hasło takie jak do naszego konta.

7.Gdy uda już nam się zalogować do gry cieszymy się aktywnym tbotem (-:.

W razie jakiś problemów pisać postaram się rozwiązać ;P

83416dfa001f9912.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Bot nie posiada no-dc. Musisz mieć sro_clienta z no-dc.

Chyba jesteś w tyle ;P na poprzedniej wersji włączałem tbota i miał wbudowany no dc nie potrzebowałem sro clienta.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

@rosire

w nowej wersji "tebota" masz inne ustawienia niż na scrreni na ssie ejst samo account i pass a tam ejst account pass + tbot aacc +tbot pass. Robiac wedle instrukcji wyskakuje jakis error na ktorym psize OTHER! i ni grzyba nie mkgoe sie polapac ;D

sig18.jpg

Graphic & bleach Fan

Opublikowano
@rosire

w nowej wersji "tebota" masz inne ustawienia niż na scrreni na ssie ejst samo account i pass a tam ejst account pass + tbot aacc +tbot pass. Robiac wedle instrukcji wyskakuje jakis error na ktorym psize OTHER! i ni grzyba nie mkgoe sie polapac ;D

Z wersją 0519 działa prawidłowo te dodatkowe pola w w wersji 0520 to pewnie dla zwiększenia zabezpieczeń i crack z tą wersją nie działa.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
mam no-dc clienta ale passow nie wpisuje i tokena

A zrobiłeś tak włączyłeś silka potem exit przy logowaniu i jak masz zaznaczona tą opcjie silk powinien się włączyć sam z autologinem. W okienku logowania nic nie będzie widać bo tbot wysyła te dane pakietowo.

Dałeś edit że wpisuje passy i token

Jak dalej sobie nie poradzisz filmik wystawie jak ja uruchamiam tbota z autologinem

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

tak robie tak, ze pierw wpisuje pozniej wylaczam, pozniej bot wlacza silka i tak jak mowilem jest to pelase wait po czym sie wylacza i urachamia od nowa nie wide aby wpisal tokena ani nic. Nawet okno tokena nie wyskakuje.

sig18.jpg

Graphic & bleach Fan

Opublikowano
tak robie tak, ze pierw wpisuje pozniej wylaczam, pozniej bot wlacza silka i tak jak mowilem jest to pelase wait po czym sie wylacza i urachamia od nowa nie wide aby wpisal tokena ani nic. Nawet okno tokena nie wyskakuje.

A w polu tbota uzupełniłeś dane passwordl i character name?

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
tak =P

Jeśli masz to okienko wypełnione tak

link usunięty do zdjęcia przezemnie ;P

To powinno wszytko działać zobacz czy jeszcze masz zainstalowane net famework 2.0 , 3.5 więcej pomysłów nie mam

83416dfa001f9912.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...