Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otoz mam problem gdyz uzywam programu iz3d driver i mialem zamiar grac w metka w 3d lecz dziala mi 3d tylko na privie o co moze chodzic??

prosze o wytlumaczenie dakladne bo jestem takzwany zielony ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapewne jakiś błąd systemu ;) Nie chce nic mówić ale może zadziałał by format ;)

Opublikowano

Witam

Ja tak kiedyś miałem to samo na Windows 7 nie chciało działać na metku to 3D,ale jest jedno wytłumaczenie,które się sprawdziło,gdyż moja klawiatura multimedialna też nie chciała działać poprawnie na metinie mianowicie przypisanie hotkeya ctr+h jako jeden klawisz nie działał kombinowałem dalej z rożnymi sterownikami i nic.

Później pomyślałem,że wprowadzili jakieś zabezpieczenia i odpaliłem metka na obejściu i co właśnie o dziwo działało właśnie to 3D jak i multimedialna klawiatura,więc żeby to jakoś sprawdzić to byś musiał odpalić na jakimś obejściu chodź nie obiecuje,że to dalej może działać nie gram już w metina od dłuższego czasu. Kiedyś obejście metina wyglądało na sposobie żeby metin się nie torrentował to ten sposób właśnie działał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...