Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Jak zarabiać na Bodego ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Od niedawna gram wojownikiem body .

Żeby zarobić na eq expiłem postacie do 25 lv i robiłem misje na P.Zaeczynowe po czym sellałem je (s.4 250-300kk) ale te zarabianie jest dosyć długie i strasznie męczące ..

Dlatego Tu rodzi się Pyt. Jak mogę dobrze zarobić ?

Chodzi tu o taką sumę jak 100kk+ dziennie ,żeby jakoś zarobić na eq oraz skile .

Postać na razie posiada :

-35lv i 7 lv konia .

EQ :

- srebna +9 3x sloty

- ebonki +9

- śmiertelka +7

- 5kątna +7

- żelak +7

- fms +9 śr 15% kd penetry i śmierci +3

Mam zamiar kupić śmiert./smoczą +9 ,żelka +9 oraz butki i naszyjnik 1k pż /okrągłą +7

Proszę was o pomoc.

wasza pomoc zostanie wynagrodzona .

ale proszę o sprecyzowane komentarze .

bleach%20tag.png
Opublikowano

Myślę że jedyne co się najbardziej opłaca na daną chwilę i zapewnia pewny oraz szybki zysk jest fb.

Tutaj linka do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/282851-tut-spis-fishbotow-dzialajacych-czasy-wedek-tuty-o-fb-i-zarobku-na-fishbocie/

PL:

Server: Agronas

Królestwo: Jinno

Klasa: Mental

Lvl: 70 - robie skille !

Szukam towarzystwa do gry GG: 8821500

Opublikowano

tak jak up napisal albo idz medale dropic lub riby .. dropniesz dobrego riba bedziesz mial 1kkk max ..

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

Opublikowano

Na takim lvlu i z takim eq to łatwo zarobisz na metkach w m2 rano i w nocy polecam. A jeśli chodzi o cheaty to fishbot.

Opublikowano

kupuj EQ na inte np. dzwon 8 inty u czerwonych po 100kk+ kup GO! , potem wystaw na cały dzień sklep z dzwonem za 999kk i kupują , ja tak zawsze robię i mi kasy nie braknie :P

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@Osek

To Fb ze Stycznia =.=

Mógłby ktoś mi dać jakiegoś linka gdzie naprawdę można się połapać co i jak zrobić ,żeby działał FB ?

Ostatnio znalazłem jeden temat ale coś zbytnio nie rozumiałem co tam ziomek pisze ..

(od 1-1,5 lat jeździłem na fish botach więc umiem jak ktoś ładnie napisze je zrobić :P)

I jak doradzicie się zabezpieczyć na metinie ?

tzn. gdzie stanąć ? czy jakiś nick czy coś specjalnego ?

Ostatnio na twierdzy jak zaczynałem to miałem 2 postacie jedną zbanowali po 2 dniach a drugą po dniu ..

Oczywiście Hs był zablokowany to gm pisał do mnie a akurat mnie nie było :)

Co do tych postaci 25 lv to mam 8x = 2 konta :P

W Sumie fajnie zarobić te 1kkk dziennie .. ale przez jakiś czas grałem bez cheatów czy jak to się piszę ..

Mam zamiar legalnie zarabiać ..

Na metkach zostanę dopóki nie wypełnie mojego eq takim jak chcem ..

Ale zostaje opcja skill ?

co z nimi jak na nie zarobić też metki ?

miałem pomysły ,żeby kupować łuki,szpony,egzo ,zbroje itd +4-6 i chodzić do dt .

i sellać to za tyle ,żeby starczało mi na eq . wypady bym robił 2x/3x dziennie .

co o tym myślicie ?

bleach%20tag.png
Opublikowano

@Osek

To Fb ze Stycznia =.=

Mógłby ktoś mi dać jakiegoś linka gdzie naprawdę można się połapać co i jak zrobić ,żeby działał FB ?

Ostatnio znalazłem jeden temat ale coś zbytnio nie rozumiałem co tam ziomek pisze ..

(od 1-1,5 lat jeździłem na fish botach więc umiem jak ktoś ładnie napisze je zrobić :P)

I jak doradzicie się zabezpieczyć na metinie ?

tzn. gdzie stanąć ? czy jakiś nick czy coś specjalnego ?

Ostatnio na twierdzy jak zaczynałem to miałem 2 postacie jedną zbanowali po 2 dniach a drugą po dniu ..

Oczywiście Hs był zablokowany to gm pisał do mnie a akurat mnie nie było :)

Co do tych postaci 25 lv to mam 8x = 2 konta :P

W Sumie fajnie zarobić te 1kkk dziennie .. ale przez jakiś czas grałem bez cheatów czy jak to się piszę ..

Mam zamiar legalnie zarabiać ..

Na metkach zostanę dopóki nie wypełnie mojego eq takim jak chcem ..

Ale zostaje opcja skill ?

co z nimi jak na nie zarobić też metki ?

miałem pomysły ,żeby kupować łuki,szpony,egzo ,zbroje itd +4-6 i chodzić do dt .

i sellać to za tyle ,żeby starczało mi na eq . wypady bym robił 2x/3x dziennie .

co o tym myślicie ?

jezeli 2,3 x dziennie do dt to sie raczej nie oplaca do dt przeba chodzic dlugo zeby cos osiagnac

a jezeli chodzi o skile to dropiac w m2 zalozmy miesiac napewno bedziesz mial duzo KU dla siebie :)

ja dropilem w m2 2 miechy i mialem tyle aur miecza ze wbilem na G :) przez 4 miechy

Opublikowano

na FB podobnież troche niebezpiecznie po czytałem nie raz że po ip banują główne konta ^.^ Najlepsze są metki w m2 :D

Opublikowano

@cubaza47891374

a ile gdzieś godzin jeździłeś na metki ?

Ja w sumie chce zaoszczędzić na czasie w sumie zaraz wakacje a wiadomo jak to wakacje ^^

@up

no właśnie tak ryzykować już nie bd ^^ .

Kiedyś to można było jechać nawet 2 miesiące na Fb i nawet uwagi nie zwracali na cb a teraz =.= ?

w sumie dużo ludzi chodzi do świątynia na 1 piętro rudy dropić i przetapiać ..

ale w sumie też tak próbowałem ..

tylko ,że nie wiem do końca jak to jest bo jednego dnia są te rudy drugiego dnia nie ma ?

może ktoś mi wytłumaczyć jak to jest do końca z tymi rudami ?

bleach%20tag.png
Opublikowano

@cubaza47891374

a ile gdzieś godzin jeździłeś na metki ?

Ja w sumie chce zaoszczędzić na czasie w sumie zaraz wakacje a wiadomo jak to wakacje ^^

@up

no właśnie tak ryzykować już nie bd ^^ .

Kiedyś to można było jechać nawet 2 miesiące na Fb i nawet uwagi nie zwracali na cb a teraz =.= ?

po 2-4h dziennie

nieraz powiecmy 0 aur a raz mailem 6 ;d

Opublikowano

@up

To gz ^^

Hmm ;d Zostane na tym 35 lv pochodzę na te metki , zarobie kupie to co chce i bd dalej expił przez czas chodzenia na metki dobije 2x m .

Ale pyt. Później jak bd miał większy lv tzn 40-60 to najlepiej dropka zrobić do m2 na metki ?

Czy lepiej samemu gdzieś poszukać i ubić ? ( ale to najczęściej długo trwa.. a m2 spadają jedne po drugim .. ^^ )

bo od 60 zawsze można próbować na metki w dt. :) może jakiś kamyczek poleci

można także od 50 ;d ale trzeba się ich już naszukać ;/

Wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tymi rudami ? xD

Jakie dziecko mnie splusowało ? =.=

bleach%20tag.png
Opublikowano

potem najlepiej wbic 45-50 lvl i metiny cienia na orkach,mozesz tez na tych lvl isc na metiny diabla na sohan

potem 55-65 polecam metki smierci

a od 65-75 metki smierci lub dt (szczegolnie polecam metki na ognistej te morderstwa)

Opublikowano

@up

To w sumie mówisz ,że nieźle idzie zarobić na tych metkach ? ;D

ile tak dziennie można wyciągnąć ? (przeciętnie ?)

bleach%20tag.png
Opublikowano

jak jeszcze byly normalne ceny to mozna byla do 50-100kk dziennie zalezy jakie KU i KD leca

jak jezdzilem na metki morderstwa na 70 lvl to byl dopiero drop kilka kamieni duchowych to z 1kkk na dzien szlo ;d

Opublikowano
w sumie dużo ludzi chodzi do świątynia na 1 piętro rudy dropić i przetapiać ..

ale w sumie też tak próbowałem ..

tylko ,że nie wiem do końca jak to jest bo jednego dnia są te rudy drugiego dnia nie ma ?

może ktoś mi wytłumaczyć jak to jest do końca z tymi rudami ?

rudy się respią co 60 minut najlepiej zmieniać ch i chodzić też tam przed DT gdzie są te żabki :)

Opublikowano

ooo ;d dziękuje bardzo za uzupełnienie odpowiedzi co do rud ^^

a powiedz ty mi jeszcze czy idzie zarobić na tych rudach ?

bleach%20tag.png
Opublikowano

ooo ;d dziękuje bardzo za uzupełnienie odpowiedzi co do rud ^^

a powiedz ty mi jeszcze czy idzie zarobić na tych rudach ?

ja polecam na rudy isc do swiatyni hwang 1 platforma jest ich tam duzo

jezeli troche posiedzisz to sie da :)

Opublikowano

Jeszcze są w m2 w jinno często na dole, ew. no i świątynia hwang 1-2 platforma, jeszcze góra sohan na środku.

Tak idzie na nich zarobić, bo wytapiasz je na np. ebonit który drogo sprzedajesz, a gracze to kupują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...