Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głos jak 12 latek ja mam 14 i porównaj sobie mój z twoim + brak hd + nic Cie nie słychać + trochę jesteś przymulony + nie kompletna nazwa tematu ;). To troszkę krytyki popracuj na tym i będzie git

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

y to nie jest zniekształcenie ..... po prostu masz mniej lat niż mówisz albo nie masz mutacji

a tak poza tym to musze cie na fullu słuchać żeby coś zrozumieć normalnie słucham na jakieś 40% a ja cię słucham na 100 i to ledwie wiec ...

Opublikowano

no słuchajcie to co mi mówicie może mi się przyda bo powinienem popracować, mam 14 lat...

I filmiki na youtube to nowość.

@EDIT

nie mówiłem także głośno bo nie tylko ja byłem w domu, może dlatego, jak bedę sam bardziej wyluzowany myślę że będzie porządny filmik

@EDIT2

Nagrałem nowy filmik zaraz go wrzucę tu i na youtube...

@EDIT3

filmik jest nowy, mam nadzieje ze lepszy

Opublikowano

Głos 13 latka

Jęczysz

Piszczysz

Powtarzasz się

Zacinasz

Nudzisz

No słuchaj, jeżeli nie chcesz oglądać to nie oglądaj, ale Special Part byle kogo jest nudny i każdy zacina się nudzi, powtarza się....

Nie wiem gdzie jęczę chyba z tobą coś jest nie tak, piszczeć też nie piszcze po za jednym końcowym wyrazem (przypadkowo).

Opublikowano

No słuchaj, jeżeli nie chcesz oglądać to nie oglądaj, ale Special Part byle kogo jest nudny i każdy zacina się nudzi, powtarza się....

Nie wiem gdzie jęczę chyba z tobą coś jest nie tak, piszczeć też nie piszcze po za jednym końcowym wyrazem (przypadkowo).

Jeżeli nie przyjmujesz krytyki to po co wrzucasz to na yt i forum?

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Właśnie. Poczekaj z rok - dwa, przejdziesz mutację, poćwicz nad dykcją i wtedy wrzucaj ;) Też miałem problem z dziecinnym głosem i to długo (do 14 roku życia) ale na szczęście mi to przeszło (choć jakiegos super poważnego głosu i tak nie mam :D )

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Głos musi być czysty i przyjemny. Pooglądaj JJay'a. Głos musi być CZYSTY. Czyli wyraźnie musisz mówić,i dość głośno. No ale cóż,każdy zaczynał od gównianego poziomu. Powodzenia w prowadzeniu Let's Play'a :)

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano
nie mówiłem także głośno bo nie tylko ja byłem w domu, może dlatego, jak bedę sam bardziej wyluzowany myślę że będzie porządny filmik
Nie czujesz sie wyluzowany we własnym domu? WTF?!

P.S. Nie masz 14 lat :P

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Nie czujesz sie wyluzowany we własnym domu? WTF?!

P.S. Nie masz 14 lat :P

1 gimn. jak chcesz to ci zadania z podrecznikow podyktuje!

Opublikowano

kurka dajcie mu spokój z wiekiem boże .. każdy był młody nie czepiać się go to wina rodziców że wczesniej im się nie chciało :P

Opublikowano

do szkoły! a nie za filmiki na youtube!

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8