Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vidtut] No Delayed Skills

Gość Athis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pobieramy plik ktory uruchamiamy ejst to instalacja ktora nas pieknie poprowadzi. Nastepnie zobaczymy film ktory pokaze nam JAK sprawic by dane skile atakowaly szybciej.

RapidShare

www.rapidshare.com/files/225324272/Setup.exe.html

SpeedyShare

www.speedyshare.com/708973551.html

FileBeam

www.filebeam.com/f820b04184daa3f58501ae925bf442ef

MediaFire

www.mediafire.com/?sharekey=838135664c05f05d91b20cc0d07ba4d273635321188aed7d

Scanu nie daje poniewaz NIE MOGE zeskanowac pliku lecz mozna pobrac i samemu przeskanowac bez uruchamiania pliku!!!

uwaga w programie zamiescilem kilka zabezpieczen min. musisz miec framework 3.0 windows xp/viste

haslem do instalacji jest slowo " password " w ROT z przesunieciem 16 znakowym, hasla nie podam dzieki czemu uchronie program od osob malo obeznanych

przepraszam za wszelkie bledy wynikajace z uzywania i za moje bledy w trakcie edycji/robienia filmu

odrazu powiem ze rot13 jest latwy do zlamania>jak?>GOOGLE IT!

POPELNILEM BLAD W FILMIE!!! DODAJE ACTION/CONTENT:NIC/SUBPROPERTY POTEM ZAZNACZAMY ACTION I DODAJEMY 0/SIT/STRING. PRZEPRASZAM ZA POMYLKE
Opublikowano

Po wpisaniu hasła nie mogę kliknąć dalej ^^.

Wyśle Ci hasło które według mnie jest dobre.

W sumie to wiem jak zrobić no delaya, ale chciałem zobaczyć jak wykonałeś ten filmik.

@edit

Ładnie wykonany filmik, dla newbie się przyda :]

368216.png

Opublikowano

Jakas mała wskazówka/podpowiedź może?

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

nie rposcie mnie o haslo na pw i tak nie dam

mowie ze:

haslo to:

password lecz zapisane w ROT16

wlasnie pobralem z filebeam i sprobowalem hasla

... dziala wszyskto jest pieknie zrobione :D

widac rot'a nie znacie

@mage

to haslo co mi wyslales bylo praie dobre tlyko literowke popelniles :*

Opublikowano

dziala na aktywnych czyli takie ktore musisz sam uzyc czyli ataki buffy nie dziala na pasywnych np elemental resistance ktore sa caly czas i ich nie uruchamiamy

lecz no delay moze oslabic skila lecz jest to cs czyli client sided (widzimy ze walimy za 40 gdzie potworek ma 300hp i go zabijamy bo normalnei walimy za np 1k)

Opublikowano

Wycofuje moją prośbe o wskazówki. Sam wkońcu do tego doszedłem ^^...

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

0 problemów... to jest banalne (jeśli chodzi o instalacje ^^) Natomiast mam problem z 1 skillem Id: 4001334 (DoubleStab) on już ma "zakładkę" action. Dodaje swoją i robie według tego jak pokazałeś na filmie. (po tym jak dodałeś edyta ze w filmie jest błąd zrobiłem wszystko od nowa i nic...) Gdy używam skilla gra się wyłącza.

Opublikowano

@rydzyk

jak juz jest action to rozwijasz action widzisz 0 zaznaczasz go klikasz CTRL+M i zmieniasz content na sit

@cozmo

nie masz net framework 3.5

Opublikowano

zrobilem wszystko okey jestem assasinem i zrobilem lucky seven i nie wydaje mi sie zeby szybciej bylo a zrobilem jak na tutorialu moze ktos by mi to zrobil??

Opublikowano

ehh a czytales edita? na czerwono na koncu mojego pierwszego posta

@down

nie powinno dc przy SB

tak najlepiej dzial ana magu

ps

niektore skile np Genesis trzeba edytowac inaczej ale juz nie powiem jak wole pozostac jedyna osoba ktora to potrafi na mpc :D

Opublikowano

Savage Blow = D/c

Spear crusher = D/c czy nie ? (DK ma bana)

metoda najlepiej na magu sie sprawdza chyba

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

jest program ha repacker i wimy ze 3.5 framework jest potrzebny jednak moja instalacja wymaga tlyko 3.0

Opublikowano

Athis za kogo Ty mnie masz? ^^ to nic nie daje gdy używam skilla nadal wyłączą się gra. Może jak znajdziesz chwile sam spróbuj. Według mnie żeby tego typu skill działał trzeba czegoś jeszcze... (nie jest to przecież atak dystansowy). To samo mam w przypadku podstawowych skilli ataku warriora. Heh tak w ogóle odbiegając trochę od tematu to ten nexon ma dziwne jazdy pierw wzieli się za prywatne servery teraz jeszcze atakują fora o hackach do maple np CEF poszło sie je***. Nigdy czegoś podobnego nie widziałem żeby czasem nie stało się to "na topie" tj mam nadzieje że inne firmy nie zaczną tak szaleć.

Opublikowano

POPELNILEM BLAD W FILMIE!!! DODAJE ACTION/CONTENT:NIC/SUBPROPERTY POTEM ZAZNACZAMY ACTION I DODAJEMY 0/SIT/STRING. PRZEPRASZAM ZA POMYLKE

Jak ja mam to zrobic??

Opublikowano

Mam zainstalowany .net framework 3.5 i nie chce mi sie wyswietlic strzalka "next". Haslo znam.

Nie wiem jaki ma sens takie cudowanie i utrudnianie ludziom dostepu do programu.

Opublikowano

przynajmniej sie czegos naucza... teraz chociaz ludzie znaja najbardziej znany i latwy sposob kodowania

nastepne uploady moje tez beda w formie instalek z haslem :D

@rydzyk

ps

niektore skile np Genesis trzeba edytowac inaczej ale juz nie powiem jak wole pozostac jedyna osoba ktora to potrafi na mpc biggrin.gif

@down

mi dziala

Opublikowano

Athis, wszystko dziala niby dobrze... Zadaje zajebiscie szybko hity. Tylko jest jedno, ale: tymi hitami jedyne co robie to posuwam potwora. Skille, ktore zedytowalem nie zadaja obrazen potworom, lecz numerki nad nimi sie pokazuja (hity) normalnie, natomiast HP potwora i nazwa nie. Poprostu gdy mam wlaczonego no deleya moge posuwac tylko potworki, ale nie moge ich zabic (na pierwszy rzut oka wydawaloby sie, ze jest wszystko OK). Mozliwe, ze tak sie dzieje, bo moze Nexon na Global MS wymienil GameGuarda na HackShielda ? Moglbys to sprawdzic osobiscie ? Pl0x

Chodzi mi o GMS.

@down

-Lucky Seven

-Magic Claw

Opublikowano

jaki skill zedytowales

zrob edita swojego posta i zobacze sam

@up

lucky 7 z pewnoscia dziala (sam mam) co do magic clawa probowalem na serverze v62 i dzialaloniestety nie mam gms na kompie nie sprawdze co i jak z mc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...