Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam was do oglądania pikselowego survival

:).

Pikselowy Survival

Pikselowy Survival Prolog

http://www.youtube.com/watch?v=lsdoOpMrLwE&feature=related

Pikselowy Survival #001

http://www.youtube.com/watch?v=peNLdo3rLek&lc=Kf83_YAawn3KUpoqpRugSfUj25oRCvidruombS960ls&feature=inbox

kytt.png

Prowadzę również inne serie które warto zobaczyć :)! Dopiero się rozkręcam ;).

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Chyba nie słuchałeś odcinek jest lajtowy i chodzi tu o przywitanie się z kolesiem z którym kręcę -.-. Mówić to może ty nie umiesz. owszem czasem się może zatne lecz innym co oglądają to nie przeszkadza bo wiedzą że też jestem człowiekiem i nie ma ludzi idealnych. Po twoich komentarzach widać że nie świecisz inteligencją i umiesz tylko krytykować

@down

Ja nie YT ;). Nie pisz takich postów ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano
Chyba nie słuchałeś odcinek jest lajtowy i chodzi tu o przywitanie się z kolesiem z którym kręcę . Mówić to może ty nie umiesz. owszem czasem się może zatne lecz innym co oglądają to nie przeszkadza bo wiedzą że też jestem człowiekiem i nie ma ludzi idealnych. Po twoich komentarzach widać że nie świecisz inteligencją i umiesz tylko krytykować

Kolega zwraca ci uwagę na twoje błędy, a ty? Co robisz? Wiesz jak to się nazywa? Obraza. A po drugie krytyka się przydaje, bo nawet najgorsze skrytykowanie jest gorsze od kłamstwa. A ty siedzisz w przekonaniu że jesteś idealny, a twoje odcinki genialne. Nie ma tak. Pracuj, pracuj, anie obrażaj innych, ani nie świadcz o czyjejś inteligencji, skoro nie znasz kogoś w realu. A jeśli chcesz żebyś był lubiany naucz się pokory, bo to ci się w życiu przyda.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Przyjmuje krytykę i to nie jest pierwszy let's play reszta została skasowana lecz na początku mnie tak z krytykowali że większość błędów zanikła.

Jak mnie krytykuje to nie takim tonem bo może sobie tego nie życzę! Tak?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A co ma do tego ton? Jeśli jest potrzeba to można się choćby nawet krzyczeć na całe miasto. A po następne to nie jest koncert życzeń. Jeśli ktoś cię krytykuje to powinieneś cieszyć się, że ktoś cię zauważył i coś od ciebie wymaga, że nie zostajesz sam, ale ktoś czuwa nad tobą i twoim Let's Playem.

Widać że skromność nie jest twoją mocną stroną (Bez obrazy). Nie wiem jak nagrywałeś te Let's Play-e kiedyś, ale obecnie twoją mocną stroną nie jest komentowanie(narrator). Poćwicz charyzmę i zastanów się dobrze co robisz, i popraw odrobinę Video i Audio (chociaż w kwestii Audio już jesteś mocny).

UP:

Zwracam honor. To nie była krytyka, ale wskazówki łatwe w odbiorze. A ty nie będziesz mi mówił czy mam się wypowiadać czy nie. A co do cwaniakowania, to owszem wole cwaniakować niż oglądać idiotyczne filmiki z cieniem głupoty. (Nie zwracam się z tym do Założyciela Tematu). A popros co mam poćwiczyć?

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Chyba nie słuchałeś odcinek jest lajtowy i chodzi tu o przywitanie się z kolesiem z którym kręcę -.-. Mówić to może ty nie umiesz. owszem czasem się może zatne lecz innym co oglądają to nie przeszkadza bo wiedzą że też jestem człowiekiem i nie ma ludzi idealnych. Po twoich komentarzach widać że nie świecisz inteligencją i umiesz tylko krytykować

@down

Ja nie YT ;). Nie pisz takich postów ;)

Jeżeli nie przyjmujesz krytyki to po jaką cholerę wstawiasz to na yt/forum? Tylko żeby Cię chwalili? Żałosne.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Przyjmuję tu krytykę. Ale nie mam zamiaru żebyś na mnie krzyczał i mówił takim tonem bo sobie tego nie życzę !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No Mąka rozwijasz się, oby tak dalej. Z chęcią Ciebie ogladam gdy zajadam obiad ;) Oby tak dalej, jak to mówią w anglii - gud dżob

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Krytykujcie, oceniajcie, subskrybujcie i polecajcie znajomym.

@up

Juto lub po jutrze odcinek normalny na normalnej mapie :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png