Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwe to że przez slabego kompa nie chce mi sie wlaczyc silk przez loadera? Gdy daje lunnch, zaczyna sie wczytywac i STRASZNIE sie tnie, a silk w rezultacie w ogole sie nie wlacza.. Dodam ze wczesniej przez Run Client'a nie mialem tych problemow.

Co bym mogl ewentualnie z tym zrobic?

I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/

Opublikowano

prawdopodobnie zle masz skonfigurowany edx loader, o ile masz edx loadera, bo jak inny loader to pewnie dlatego Ci sie nie wlacza bo nie dzialaja.

W dziale od Ibota masz poprawne ustawienie edx loadera jak powinno sie zrobic aby dzialal jak nalezy,

A co masz za sprzecior? bo na starym 1 GHZ procku 256mb ram i 128 karcie grafiki silk pojdzie bez zadnego problemu z tego co sie orientuje

Opublikowano

prawdopodobnie zle masz skonfigurowany edx loader, o ile masz edx loadera, bo jak inny loader to pewnie dlatego Ci sie nie wlacza bo nie dzialaja.

W dziale od Ibota masz poprawne ustawienie edx loadera jak powinno sie zrobic aby dzialal jak nalezy,

A co masz za sprzecior? bo na starym 1 GHZ procku 256mb ram i 128 karcie grafiki silk pojdzie bez zadnego problemu z tego co sie orientuje

Nie no sprzecior troche lepszy, ale wiem ze slaby jest ; ) . Hmm.. Ustawilem w loaderze tak jak w tym poradniku

Tak ustawilem: http://imageshack.us/photo/my-images/715/loaderrr.png/

Opublikowano

a chcesz lognac poprzez nowego ibota? czy po prostu przez loadera?

jak przez nowego ibota to musisz miec spatchowane mediapk2 PHpatcherem

Jesli bez to musisz zaznaczyc NOP hackshield i zoom hack do kazdej konfing zaznacz

Opublikowano

a chcesz lognac poprzez nowego ibota? czy po prostu przez loadera?

jak przez nowego ibota to musisz miec spatchowane mediapk2 PHpatcherem

Jesli bez to musisz zaznaczyc NOP hackshield i zoom hack do kazdej konfing zaznacz

Chce włączyć sobie 2konta, to musze loadera. Czyli patchuje media.pk2, wlaczam hackshield, daje lunch sro, wlacza sie silk ktorego wraz z hs minimalizuje.. wlaczam loadera, ustawiam tak jak na screen'ie i daje lunch i zaczyna mi sie takk ZA JE BI SCIE zwieszac..

Opublikowano

zapraszam Cie do mojego poradnika byc moze Ci to pomoze

http://www.mpcforum.pl/topic/352579-poradnikjak-odpalic-ibota-z-hs-serwer-poradnik/

tam instrukcja krok po kroku Ci prawdopodobnie pomoze, bo tworca dzis na stronie zamiescil wersje 1.1.8B i twierdzi ze w wielu przypadkach wyeliminuje ta wersja LAGI, ktore maja uzytkownicy

Przypomne ze korzystajac z programu "HS serwer" w loaderze musisz miec wylaczone NOP hackshield i zaznaczone redirect agent serwer !

Opublikowano

zapraszam Cie do mojego poradnika byc moze Ci to pomoze

http://www.mpcforum.pl/topic/352579-poradnikjak-odpalic-ibota-z-hs-serwer-poradnik/

tam instrukcja krok po kroku Ci prawdopodobnie pomoze, bo tworca dzis na stronie zamiescil wersje 1.1.8B i twierdzi ze w wielu przypadkach wyeliminuje ta wersja LAGI, ktore maja uzytkownicy

Przypomne ze korzystajac z programu "HS serwer" w loaderze musisz miec wylaczone NOP hackshield i zaznaczone redirect agent serwer !

Wlasnie korzystalem z Twojego poradnika, i wszystko jest w porządku, teraz chodzi o to że mi komp nie chce ogarnąć, niby sie wlacza ale czekam i czekam i nic przy tyym takie zwisy chyta ze porazka.. Pewnie po godzinie by sie wlaczyl, no ale bez przesady ^ ^

Opublikowano

Że tak się wtrące, czy jest możliwość odpalenia bota bez HS ? bo na moim sprzęcie 2 clienty nie pojdą ;/ Sprzęt mam taki : Celeron 1.6 Ghz, Karta graficzna 256, Ram 504 ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png