Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Minecraft Structure Planner

StefanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie istnieje program Minecraft Structure Planner za pomocą którego możemy planować budowle a potem widzieć w programie tą budowlę w 3D!! :) myślę że mało osób wie o takim programie i korzysta z czegoś innego ale naprawdę polecam ten program wystarczy wpisać w google i pierwszy link to będzie oryginalna strona tego programu ściąga się program potem javę 3D również z tej strony i wtedy programik działa :) a teraz rzecz następująca: gdy ściągniemy program jest to 1 ikonka która otwiera program i tyle nie ma żadnych plików w których można by było "pogrzebać" dlatego rzecz prosta: proszę kogoś ambitnego o stworzenie spolszczenia do tego programu lub nakręcenia tutoriala w języku polskim bo gwarantuję wam że na Youtube ani nigdzie indziej nie znalazłem poradnika w polskiej wersji językowej (mówię o filmiku) także rodacy: do dzieła! :P oczywiście za pracę +/- i 5 lub co tam chcecie

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mogę nakręcić filmik tylko z moim głosem i netem dostaniesz ten filmik za miesiąc :D

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

No przydało by się

Ja polecam program rysujesz a potem masz obraz którego przekręcasz jak chcesz i to w 3D

CTSG z niego korzystał w KC 30

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...