Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam bodego - ławiej z początku będzie ci się expić , bić metiny , oraz ubijać bossy.

Build : 2 :1 str : wit

Aura -> Berek -> Wir -> szarża

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja polecam mentala, do 30 poziomu łatwo się expie, potem już coraz prościej, bo def robi swoje + buffki. :>

Zarobek też dobry, na metkach ładnie zarabia, build podał Miszel.

A co do skilli do Silne -> Duchowe -> Walnięcie -> Tąpnięcie. I KU też nie są drogie jak na tę postać w porównaniu do bodego.

Weteran
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej grać bodym, co prawda bez dobrego eq się nie obejdzie ;d , ale za to aura robi swoje i będziesz miał niezłe hity ;)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Bierz Bodego !

-Na małym lvl można zarobić , bijąc metki w m1 , można się całkiem nieźle dorobić z Ku .

-Trzeba lepszego Eq , ale jak już je posiadasz to miazga . :)

Staty tak jak UP : 2STR:1WIT wg. mnie to jest dobre pod droppera a jeżeli chodzi o exp ja zawsze cisne 2WIT:1STR . Wybór należy do ciebie .

Pozdro.

Opublikowano

Dla wielkich znawców.

Body do 30 poziomu , pozniej zmieniasz na mentala.

Czemu?

Mental na niskim lvl wali bardzo male hity i ciężko zabic potwory, a body na niskim lvl daje sobie rade na pustyni czy dzikusach.

Czemu mental +30 lvl ?

Ogarniamy spot na BO.

Z dobrym eq na 45lvl i buffem ogarniemy sporo w v2 ( przydalo by sie leczenie też ) .

Body na 45lvl z dobrym eq zabierze kilka grupek, i bardzo ciężko sie expi.

Body a mental +65lvl

Czemu mental ?

Body z wybonowanym eq w v2 bierze 4 grupki. ( Wiem buffałem kumpla wiem jak jest. A eq bylo dobre, fms 35 sr bloki ciosów 550+ defa itd)

Mental w v2, ogarnia spoto ale bez buffa nie ma po co isc.

Mental a body +75

Tutaj zaczynają sie schodki,

W atlantydzie mental ma problemy iż mało wali a golemy dla mentala to wyzwanie, iż bardzo mało im walimy, poza tym deff w atlantydzie jest zbędny, tzn +800 defa.

Co do bodego w atlantydzie czesto pada , ale jak ktos zrobi dobre eq + skille i buffy da sobie rade.

Co do bossów mental z silnym na G+ przy biciu nie odlatuje, i nie upada czyli blokujemy bossa pod sciana i go bijemy, i tak nie bedziemy odlatywać, przydatne ze zjawą etc.

( Na golemach metnal tylko na poli ).

@edit

nie wiem za co minusujecie autora tematu, nic on wam nie zrobił.. Spytał tylko a wy już jak na mięso tylko minusa dać..

lownfast

Opublikowano

Body - Prędkość + dobre hity = miazga.

Łatwo się expi na LOW lv ale musisz mieć dobre eQ.

Mental słabo się expi na LOW lv, małe hity bez buffa na kryta w v1/2 sobie nie poradzi.

Ma kopa w PvP

Ale Body nadrabia prędkością.

Polecam BODIEGO

Opublikowano

Wez mentala. Przy tych cenach łatwo się nim gra. Lvl bardzo szybko wbijesz i nie będziesz musisal kupywac dobrego eq na niskim lvl. Juz wszystko wiesz. Decyzja należy do Ciebie.

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...