Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New private server - MoonMT2

TroXTerR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem wczoraj z GA serwa... Serwer powstał 5 maja,wczoraj został dodany patcher na stronie głównej do pobrania.Wkrótce nowe bronie,nowe mapy.Mój nick w grze to BumBum jak coś to zawsze pomoge.pozdrawiam

Opublikowano

Pisałem wczoraj z GA serwa... Serwer powstał 5 maja,wczoraj został dodany patcher na stronie głównej do pobrania.Wkrótce nowe bronie,nowe mapy.Mój nick w grze to BumBum jak coś to zawsze pomoge.pozdrawiam

Ja niestety nie znam niemieckiego, a gdy napisałem po Angielsku to nie uzyskałem odpowiedzi. Jeżeli chodzi o patchera wraz z klientem to mam już od wczoraj, lecz na nim też się nie da robić tych broni/zbroi

info.png

Opublikowano

załozył by mi ktos konto bo próbowałem 15 razy i nic login piec23 a hasło piecu12

Probowalem ci zalozyc ale sie nie da chyba dlatego ze za malo liter w loginie lub w hasle

Opublikowano

a da się zrobić dalszą biżuterię czy tylko ta na 54lvl ???

bo ja próbowałem i nie dało się jej zrobić w żaden sposób ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

a da się zrobić dalszą biżuterię czy tylko ta na 54lvl ???

bo ja próbowałem i nie dało się jej zrobić w żaden sposób ;/

Raczej wszystko postawione pod IS... Ja tarcze smoka droplem na zinach ..W grze niestety nie da się zrobic tych rzeczy co są w is,szkoda ...Wbiłem 100 lev na nowej mapce nic nie dropi... Innych nie ma szkoda fajnie się grało ..sporo rodaków ..Ale raczj nie mamy szans bez nowego eq z is.. gosc z niemiec z eq z is wali mnie na hita jeszcze mi brakuje ze 25 k do zera . Serwer raczej pod is może coś się zmieni liczylem na ten patcher a tu blada dupa co bylo to i jest..

Opublikowano

Raczej wszystko postawione pod IS... Ja tarcze smoka droplem na zinach ..W grze niestety nie da się zrobic tych rzeczy co są w is,szkoda ...Wbiłem 100 lev na nowej mapce nic nie dropi... Innych nie ma szkoda fajnie się grało ..sporo rodaków ..Ale raczj nie mamy szans bez nowego eq z is.. gosc z niemiec z eq z is wali mnie na hita jeszcze mi brakuje ze 25 k do zera . Serwer raczej pod is może coś się zmieni liczylem na ten patcher a tu blada dupa co bylo to i jest..

no dodali jakieś bzdety w m1 nie wiadomo do czego i zmniejszyli cenę pereł i to chyba na tyle.

do6qfp.jpg

Opublikowano

dziwne bo ja nie mam equ z IS, a i tak jadę botków z equ z IS ^^

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

patcher dziala wlasniejest przy 45mb sciaganie juz jest 35mb za moze 40min wbije ale niewarto chyba

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano
patcher dziala wlasniejest przy 45mb sciaganie juz jest 35mb za moze 40min wbije ale niewarto chyba

moim zdaniem warto wbić, fajny jest exp, drop i w ogóle ^^

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Czy ktoś mi napisze ja na nim zagrać ? proszę pobieram wkładam to folderu stworzonego na pulpicie coś tam instaluje pobiera a potem że nie ma python.dll czy jakoś tak ;/

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

@ImmortalS

Zainstaluj jeszcze raz klienta metin'a i wrzuć ponownie tam ten patcher.

Brakuje ci po prostu tego pliku.

@topic

Serwer nie jest taki "pro elo".

Można troszkę pograć ale...

Polecam leniom, bo tutaj się nie na męczysz.

fb.com/myrodj

Opublikowano

ej wbiłem się na mapke gdzie jest tylko prosta droga i nic poza tym jak wyjść ???

★B★A★S★K★E★T★B★A★L★L★

Opublikowano
@ImmortalS

Zainstaluj jeszcze raz klienta metin'a i wrzuć ponownie tam ten patcher.

Brakuje ci po prostu tego pliku.

Ale do metina z jakiego roku ??

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

50 gdzie mam expić ? To znaczy wiem gdzie tylko czy dam radę na nowych ?

jakich nowych???

nowa mapka jest od 90lvl więc se daruj.

Ja już odpuściłem sobie z serwerem ponieważ dużo dzieci wbijało się na spoty w swiatyni i kozaczyło eq z is i w ogóle nie szanują oni cudzoziemców ;/

50 gdzie mam expić ? To znaczy wiem gdzie tylko czy dam radę na nowych ?

jakich nowych???

nowa mapka jest od 90lvl więc se daruj.

Ja już odpuściłem sobie z serwerem ponieważ dużo dzieci wbijało się na spoty w swiatyni i kozaczyło eq z is i w ogóle nie szanują oni cudzoziemców ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

Pomijając ludzi IS-u to widziałem jakiś czas temu jak GM gadał sobie ze swoimi kolegami w m1 i prawdopodobnie dawał im itemy...Nie ma sensu grać na takim serwerze,chociaż przyznam,że jeżeli chodzi o handlarzy i raty jest bardzo dobry.

Opublikowano

Pobrałem tego CLIENTA ze stronki który ma 803mb "-Client Download + Patcher (Rapidshare)"

Rozpakowałem do pustego folderu i przy uruchamianiu wyskakuje mi coś takiego: lalalop.jpg

Próbowałem coś wykombinować z zwykłym patcherem ze stronki "-MoonMt2 Patcher" ale również bez żadnych rezultatów i znów wyskakuje ten sam błąd...

Pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...