Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki kd lepiej wkladac do fms Um 15% z kd woja +4 :

-Kd sury +4

-Kd powtorki +4

prosze o help -.-

dam +

prosze o - :)

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

ogolnie sura bm jest pro postacia do pvp sura wp na wyzszych poziomach także więc jezeli chcesz być pro w pvp weź kd sury. kd powtorki nie pamietam ile juz daje szybsze ladowanie sie skilli gdyz dawno nie gralem. więc jezeli chcesz byc naprawde pro choć glownie na woja to kd powtorki ogolnie dobrym na sury i woje wiadomo. takze tak czy inaczej weź kd powtorki bądź sury zaleznie do czego ci trzeba. tak nie pomoglem Ci wiele wiec jak co rypnij mi - lubie red color:P

;]

Opublikowano

Ja także polecam powtórki, bo kd sury to szajs.. Lepsze woja, a jak nie masz woja to wsadzaj te powtórki, zawsze szybkość zaklęcia lepsza. :)

Opublikowano

Ja także polecam powtórki, bo kd sury to szajs.. Lepsze woja, a jak nie masz woja to wsadzaj te powtórki, zawsze szybkość zaklęcia lepsza. :)

PRZECZYTAJ TEMAT: czy on pisze fms um+15 kd+4 woja?

;]

Opublikowano

Oj oj , może Wojowi by ta szybkość dała mało ale surze daje bardzo dużo , jeśli grasz surą czego nie napisałes to daj powtóki jeśli wojem to sury , lecz pamietaj że jednak na wojny będziesz musiał mieć inna bron jeśli będzie tam walczyla inna postać niz wojownik

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

KD sury to szajs? Sura to 2 klasa w metinie pod wzgledem grywalnosci i mowisz ze KD na nie to szajs?

@Topic : Jak chcesz byc dobry w pvp tylko z wojem to wkladaj kd powtorki a jak chcesz byc dobry z sura jak i wojem to kd sury.

Opublikowano

Ja sądzę, że na poziomie do 60 nie potrzebne mu będą kd pod klasy. A to że powiedziałem, że szajs, to jest porównanie do kd powtórki.

Opublikowano

moim zdaniem lepiej powtórki jak bys byl wp to lepiej sury alle dla bm co głownie skilami pierdoli to powtorki

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Najlepiej będzie jak włożysz oby dwa :}

Fms ma 2 sloty nie 3.

@Top.

Jeżeli chcesz by szybciej ci się skille ładowały bierz powtórtki, jak pvp z surą to kd sury.

652601399840421198520.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...