Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamer i kamienie Glyph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy ma ktoś pliczek żeby na kamer modzie dropiły i było widać kamienie Glyph?? Z góry dzięki za pomoc. Będą + lub - jak kto chce.

Opublikowano

Siemka

To raczej nie od kamer'a. Kamienie dodano na przełomie "roku temu" gdy otworzyli Atlantyde, jako event. Od tamtej pory masz już w metku te kamienie. Innymi słowy musisz mieć metka conajmniej z 2010 roku z okresu wakacji w innym przypadku spróbuj ztorrentować metka lub poprosić kogoś o wrzuceni plików epk i epx.

[[ -- Szybki net? Pobierz metka --]]

sygnanu.jpg

Opublikowano

Cześć ludziska :) Nie wierzcie we wszystko co Wam mówi Zonni. Tu kilka słów do niego naskrobię, chociaż pewnie za chwilkę mi skasują temat. To, że odeszłam z Teamu to była kwestia czasu. Maćku, nie szanujesz młodszych, równych sobie wiekiem ani starszych (czego dowodem jest odejście ZlegoPorucznika, Vicuse i moje). Kłamiesz kiedy się da i ile się da. Jak są problemy, uciekasz i się chowasz a inny nastawiają za Ciebie karku. Tak zachowuje się niedojrzały podlotek. Uważam, że zasługujesz jedynie na stanowisko technika w grze, nie ukrywam że imponuje mi Twoja wiedza informatyczna. Jednak w żadnym wypadku nie powinieneś mieć siły decyzyjnej. Twoje banowanie ludzi bez powodu (bo jej/jego nie lubię), wrabianie w rzeczy których gracze nie robili i momentami idiotyczne zabawy, doprowadzały mnie do szału, co z resztą zawsze Ci wytykałam. Myślałam, że czegoś się nauczyłeś.... wątpię w to teraz. Twoja dwulicowość powala! Przykładem jest Saku, koleś o którym nasłuchałam się od Ciebie takich rzeczy.... jest teraz Twoim najlepszym kumplem?? Żenada...:/ A może to ten Twój nowy pomocnik?? Bardzo się cieszę, że odeszłam z Teamu. To była przede wszystkim Maćku Twoja zasługa! Nie byłam w stanie dalej z Tobą współpracować i przymykać na Twoje oszustwa i wybryki.

Mogłabym pisać jeszcze długo ale wiem, że za chwilkę temat zostanie skasowany a konto zostanie zbanowane. Pamietaj tylko, że to nie jest moja wojna, to tylko uzewnętrznienie moich emocji i wrażeń ze współpracy z Tobą.

Opublikowano

Trzeba innymi słowy zaktualizować metka na nowszy, bo na starszych przecież jasne że nie będzie ich widać, będziesz wgrywał kamer, aktualizacja i już. :)

Czyli wejdź w folder z grą, potem zaktualizuj (na kurczaka naciśnij, czyli patchupdate) wgraj kamer i jazda, odpalaj przez .bat

Opublikowano

Weź sobie metina z 2010r. około bo wtedy weszły te kamienie glyph wczesniej skopiuj sobie pliki z itemami i wrzuć na pulpit wrzuć kamer`a do metina podmien pliki a potem te pliki z itemami wrzuc do folderu pack i znów podmień może pomoże ^^

Opublikowano

Musicie czekać aż kamer doda je do moda. Możliwe, że team zmienił ID czy coś.

Zamykam bo się zaraz spam zrobi.

ex

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...