Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:) Mam otoz taki problem ... Gdy gram w minecraft pojawiaja mi sie tzw. "krechy" w minecrafcie ... Wyglada to miej wiecej tak :

Kiedy przyjrzycie sie w obraz to zobaczycie takie kreski w tle ... Nie przeszkadza to w grze ale naprawde oszpeca filmiki ... Jak ktos zna sposoby to niech pisze ... Z checia kazdego sprobuje :) Za pomoc dostaniece 5 i to co zbieracie :)

beznazwy1c.png

20 postów +

50 postów +

70 postów +

100 postów +

120 postów +

150 postów -

ZBIERAM TYLKO I WYLACZNIE - !!

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo - po chwili mi się mc wyłączał - jest to spowodowane x-rayem

( bo ściągnełem jakiegoś głupiego clijenta)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo - po chwili mi się mc wyłączał - jest to spowodowane x-rayem

( bo ściągnełem jakiegoś głupiego clijenta)

Nie jest to spowodowane xrayem bo mam tak od zawsze (a zapewniam ze gram czysto) :P Jedynie wgralem to na potrzeby 1 filmiku ( Efekt nudy ) ...

Jaką masz karte graficzną?

Masz nowa jave / sterowniki?

Karte mam nVidia GeForce 9800GT 512mb :P A czy sterowniki mam najnowsze to nie wiem ... pobiore i lookne ale jave mam najnowsza :P

beznazwy1c.png

20 postów +

50 postów +

70 postów +

100 postów +

120 postów +

150 postów -

Opublikowano

wymień kartę graficzną 100 % gwarancji że się poprawi , też taka miałem wyszło że karta uszkodzona

PS: z czasem będzie coraz gorzej

NJxbd4x.png

Opublikowano

wymień kartę graficzną 100 % gwarancji że się poprawi , też taka miałem wyszło że karta uszkodzona

PS: z czasem będzie coraz gorzej

z Czasem coraz gorzej ? Nie sadze ... Mam tak juz 8 miesiecy i to pojawia sie tylko w minecrafcie ... Tak samo sie z reszta dzieje ciagle ... Nic sie nie pogarsza ani nic ... Narazie to sciagam najnowsze sterowniki a karty nie mam zamiaru wymieniac dla jednej gry :P Az tak zle ze mna nie jest :P

@EDIT

Mam juz najnowsze stery i jave ... Dalej to samo ... Jakies sugestie ?

beznazwy1c.png

20 postów +

50 postów +

70 postów +

100 postów +

120 postów +

150 postów -

Opublikowano

A może to wina twojego textur packa?

Albo coś pomieszałeś w plikach minecrafta, odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

A może to wina twojego textur packa?

Albo coś pomieszałeś w plikach minecrafta, odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz

Obecnie nie gram na texturkach i tak mam ... Z reszta od zawsze tak mam (od 1 instalacji)

beznazwy1c.png

20 postów +

50 postów +

70 postów +

100 postów +

120 postów +

150 postów -