Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tbot podczas logowania

LikeThat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewnien klopot : wlączam tbota . pokazuje clienta włączam a podczas logowania do gry - wpisuje ID i pass klikam enter I ZACINA GRE I WYSKAKUJE WINDOWSKOWY raport o błędach.

Co tu zrobic;/

1958a59016af7062.jpg
Opublikowano

Mam To samo co kolega tylko nie dostaję DC w czasie gry:(

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano
Tak mam NO DC ale wczesniej mi na nim weszlo ale dostalem dc po 31 m

Bo to jest client ze podczas logowania nie dostaniesz DC a nie ze w trakcie gry nie dostaniesz DC

Opublikowano

Windows---->system32--->drivers--->etc---->i tam masz taki plik "hosts" otwierasz go notatnikiem np. i dopisz sobie na samym dole :

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

121.128.133.26 gwgt2.joymax.com

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

Słuchaj LikeThat uważnie!

Klient no-dc jest to opcja działająca tylko przy logowaniu! W czasie gry normalnie możesz dostać DC. Jak by tak fajnie było to by każdy ściągał taki pliczek. Nawet ludzie grający ręcznie, a poza tym to jak byś się wbił na serwer? Pomyślałeś trochę o tym?

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

QlimaX ty wiesz o czym ja mowie? Nie moge zaloogowac sie do gry przez bota... a ty mi z jakims DC na no dc ;p Poczytaj dokladnie .

@UP Zaraz zrobie tak jak mowiles zobaczymy czy działa...

1958a59016af7062.jpg
  • Dodaj nową pozycję...