Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Polowanie bez FE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , mam vege 6 irys full lf3, full osłony, FS, 8pp 2 w poszycie 1 mechatronika 5 w Technologie osłon czy dałbym rade na jakimś samotnym wylocie? Mam wszystkie dodatki oprócz ulepszenia cpu skoków. mam 60k uri ponad czy poświęcić je na 5 boosterów czyli 50% do szkód po mhh i wylecieć na eice? Co o tym sądzicie?

@Edit

Jakie polecacie konfy na vege?

Opublikowano

Vega - To 2 speedy.

Jedna po pol LF3/BO2 w dronach a druga only BO2 :)

Oczywiscie dal bys rade, ale pamietaj, ze jak ci wyskoczy fullka

po MHH* to padniesz na 4 hity :)

*Nie polecam latac po MHH, lepiej kupic booster i po 1 dniu od ostatniej mozliwosci kupna boostera latac.

Wtedy wiekszosc juz wytracila swoje, a my mamy przewage :D

Ps. Boostery sie nie sumuja pod wzgledem % tylko czasu!

Opublikowano

Radziłbym Ci jako doświadczony gracz bić alieny na drugiej gali i na samym początku rozwinąć Profil Pilota i doposażył się w pozostałe 2 irki... Boostery nic Ci nie dadzą bo z twoją ilością PP ( 8 ) ubiłbym Cię bez podkręcenia. ( Oczywiście nie chcę się przechwalać ale taka jest prawda ) . Więc radzę Ci bić alienki na x-7 i rozwinąć profil a następnie ruszać na samotne łowy

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Lepiej nie inswestuj w irki, bo te 2 gowno dadza.

Sam latam z 6 i jest lepiej, bo mam profil 24, a nie 13, i ci kazda fullke uwale.

A to jeszcze nie moj ideal konfigow, bo pare BO2 mi brakuje :D

Opublikowano

Prawdę mówiąc nudzi mnie 2 gala póki nie mam FE a zostawiam póki co biobota od 2 miesięcy na nocki czasem a tak to cały dzień i się tylko tyle dorobiłem

@Edit

Jak bym użył te CCD na PP to miałbym 11pp z hakiem może wtedy zresetować i iść na jakiś build na duże bicie?

Opublikowano

Jak bym użył te CCD na PP to miałbym 11pp z hakiem może wtedy zresetować i iść na jakiś build na duże bicie?

No ale wygraj goliatha, bo vegą to nie za bardzo w dzisiejszych czasach latac...

od ucieczki jest emp + niewida, to mnie jeszcze nigdy nie zawiodło.

Zdecydowanie na 21 pp powinieneś mieć grube lasery z lusterkami, to moja ulubiona droga w profilu. 34k-36k a 29k-32k to różnica co nie ? Na kij Ci dużo osłon, skoro od tego jest emp&niewida. Tylko trzeba umieć to wykorzystać.

Irysy teraz (jak będziesz miał grubaski) to kupuj jedynie poprzez handel. Sprzedaj promerium , wysyłaj je za urkę i kupuj drona za kredyty. Można zaoszczędzić naprawdę sporo, zależy jednak od serwera.

Opublikowano

Ja latam na pl1 własnie idę w build [2pkt poszycie] [1pkt mechatronika] [2pkt cybernetyka] [5pkt technologia osłony] [1pkt poszycie II] dalej zamierzam iść w mechanizmy osłony kalibracja i grube lasery tj. cybernetykaII

Opublikowano

Z bosterów 20% możesz wyciągnąć.. ten z mhh + zwykły.. chyba że dodajesz jeszcze cybernetykę 16% no i + 5 % z desingu.. ale to i tak 41% wychodzi.. dorzucasz 60% z sepromu to dmg ładne przy FE jest..

A z twoim zestawem to jedynie możesz na flaxy polować i bigboye jakieś..

ref

Opublikowano

Flaxy najbardziej sie oplaca bic, bo nic ci nie zrobia, a PD i tak leci :D

Najlepsze sa golce z 4 flaxami bez napedow i big boye :)

Opublikowano

Raz się uparłem i uwaliłem prawie golca FE z 36pp zjechałem mu całą osłonę i polowe hp ale sam miałem już też mało tego hp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...