Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Prawidłowe rozdanie statystyk oraz odpowiednie uzbrojenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim kolejnym poradniku, który napewno po raz kolejny zostanie wyśmiany .

Wyposażenie

Najlepszym wyposażeniem dla łucznika jest dobra kusza oraz długa i krótka szabla z małym plusem, ale z dobrymi bonkami.

Długa i krótka szabla powinna mieć jak dobrze pamiętam dużą szybkość atak oraz duży atak krytyczny ( thx jugens22 ) u.Biżuteria łucznika powinna posiadać dużo Kondycji, Zręczności, Żywotności oraz many .

Jak wiadomo, zbroja powinna być najlepiej rodzaju PvP oraz z dobrymi bonami .

Statystyki

Łucznik pod żadnym pozorem nie powinien dodawać do ataków z szabli, miecza więcej niż jeden raz, poziom pierwszy zdecydowanie nam wystarczy, ponieważ mało kiedy używamy ataków z bliska.

Umiejętności defensywne oraz ofensywne najlepiej polepszyć na ich maksymalny poziom.Najmocniejsze umiejętności łucznika czyli np. Snajper, Wojenna Strzała, Bezlitosny Ostrzał najlepiej polepszyć na maksymalny poziom.

Tutorial nie jest może aż taki idealny, ale zawsze coś pomaga, ja będąc nowicjuszem w grze popełniłem ten jeden wielki błąd dodając do walki co było bardzo wielkim dla mnie błędem.

Jeżeli masz zamiar mnie dobijać, pisać głupie posty, podaruj to sobie. Myślę, że niektórym pomogłem.Jak coś mi wpadnie do głowy dodam .

Mogę prosić o zdjęcie paru % ?

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Moze nie zbyt długi poradnik,dla początkujących może się przydać, aczkolwiek troche zbyt mało to sprecyzowałeś, mogłeś np. napisać o konkretnych bonusach.Widziałem lepsze poradniki ale skoro jesteś początkujący to i tak dobrze że się starasz, od tego się zaczyna.

sygnadawid1996.png
Opublikowano

A jednek wystattowałeś z tym tutem ;) Tutek dla poczarkujacych napewno sie przyda gdyż nie każdy wie jak rozdawać statstyki;)

UP: Dla łuke w mieczach bony najważniejszy jest kryt.Najlepiej jak byś miał w każdym sztylecie minimum 8 ;) Jak masz wiencej to już jest dobrze;p

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...