Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o ibota i mam do was kilka pytań. Wstępnie napiszę co chciałbym robić, a więc chcę sobie farmić na ongach, ale nie odpalę dwóch clientów. Słyszałem, że można odpalić więcej clientow właśnie przez clientlessa. Oto pytania:

1. Jak odpalić 2 boty z czego jeden będzie działał przez sro a drugi przez clientlessa

2. Jak dodać tego z clientlessa do pt i ustawić trace

3. Którego chara mam odpalić przez clientless, a którego przez sro ( farmiącego czy farmionego )

Jak coś mi się przypomni to napiszę jeszcze :)

Z góry dziękuje

Tomakeo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy włączyć przez clienta, czy na clientlessie ustawiasz w drugiej zakładce. Na clientlessie możesz odpalić zarówno farmiącego, farmionego, jak i obu. Zależy, czy wygodniej ci patrzeć na postać taxującą, czy farmiącą. Jeśli uważasz, że patrzenie niepotrzebne, odpal obie na lientlessie. Trace masz też na drugiej zakładce, ale na trzeciej podzakładce. Na liście obok zaznaczasz postać, za którą chcesz iść, klikasz Trace player i zaznaczasz keep tracing. Co do party, to najlepiej w oknie postaci która jest farmiona wciśnij CTRL+P. w drugiej zakładce w nowym okienku zaznacz accept all iinvites (8/8). Potem w takserze, tam gdzie zaznaczałeś trace zaznacz postać do farmienia i kliknij invite to party.

wiz_taxer.png