Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zrobić Let's play Minecraft. Ale mam dylemat zrobić takim Let's play z fabułą (wiecie nic nie mówie do oglądaczy) czy taki jak JJayJoker czyli mówie coś do kogoś kto ogląda aktualnie filmik. Jaki zrobić ??

Opublikowano

Z takim podejściem możesz nawet nie zaczynać. Żeby zrobić coś naprawdę ciekawego, musisz się do tego przyłożyć i naprawdę tego chcieć. I pamiętaj, że jak już zaczniesz kręcić Let's play'a to nawet po bardzo krytycznej krytyce, musisz się nie poddawać. A jeśli chcesz nagrać coś ciekawego, to najpierw radzę sobie rozplanować, co masz robić w tych odcinkach, czy to będzie bardziej prawdziwa przygoda, czy Normalny Let's play w którym budujesz podstawowe budynki, czy budujesz jakieś mega budowle i będziesz je pokazywać.

Na początek musisz wymyślić jakąś fabułę (Skoro tak to przedstawiłeś), czyli co masz robić, czy będziesz to robił sam, czy nie i czy naprawdę tego chcesz. YT-a zalewa masa beznadziejnych i bezsensownych Let's Play-ów z Minecrafta. Aby przedrzeć się do czołówki, musisz zachęcić do oglądania, stworzyć coś oryginalnego, lecz z tym także nie możesz pamiętać. Ale pamiętaj, że żadna seria z Minecrafta (ale i innych gier) nie jest doskonała.

Tak więc powodzenia!

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...