Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wątpię ,żeby jakiś błąd ..

Zawsze może coś się puźniej okazać ,ja bym je sobie zostawił w razie czego :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Zbierasz kamyki ,ile się da.

Nie da się ich sprzedać ! Nikomu.

Później (tydzień ok.) Idziesz do M2 i wymieniasz na kwiatki ub zielone potki.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Dr House dopiero zrobiłeś konto i spamujesz byle gdzie żeby posty nabić i na głównej być w topce dzisiejszych postów nie ? ;]

Co do tematu na forum pisze że aktywowali dzisiaj ich drop i będzie można je wymieniać.

Opublikowano
Kamienie Glyph Drodzy Gracze,

w związku z licznymi sugestiami z Waszej strony, postanowiliśmy ponownie aktywować event z Kamieniami Glyph na wszystkich polskich serwerach Metin2. Od dzisiaj z każdego potwora może wypaść Kamień Glyph.

kamien_glyph.jpg

NPC, u której będzie można wymienić Kamienie (Heuk-Young) pojawi się na serwerach już w najbliższy czwartek. Przypominamy, że oprócz potężnych mikstur, będzie można zdobyć również wyjątkowy Amulet Boga Smoków.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2. Post został już zgłoszony.

Opublikowano

@UP niewiem który to ale cb powinni za tą obraze wywalic mpcforum

wiesz za co?? Ty i twoja rodzina jestescie przereklamowani wiesz czemu?? bo tylko umiesz obrazac innych jak ktos tak pomyślał , te forum raczej jest stworzone do tego aby wpisywać swoje myśli , zobacz kiedy on wpisał swoją wiadomość a kiedy support metin2 dodał wiadomość o glyph .

Opublikowano

Ale uaktywnili na nowo bo ludzie chcą zrobić sobie te tp pod grotę na spocie ezotów w chunjo lub można zamienić za np zielona duże poty a wie ktoś co z tymi szmaragdowymi czy rubinowymi szkatułkami dalej dropią ?

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Ta napisałem ,że może jakiś błąd bo jak ja wchodziłem na forum to nic jeszcze nie pisało .. Później już napisali więc tak jak wyżej napisali ,że wymienia się w m2 za duperele ..

bleach%20tag.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...