Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak odpalić Ibot po inspekcji

daniodm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Udało mi się rozgryść bota. :P

1. Wszystkie pliki z folderu HackShield wypakujcie do folderu z silkiem

2. Otwórzcie PHMediaPatcher potem Costume i "Patch" po czym zamknijcie go

3. Włączcie plik HackShield po czym dajcie "Runclient" gdy włączy się silk dajcie hide (NIE WYŁĄCZAJCIE ANI SILKA A NI HACKSHIELDA!!)

4. Włączcie Bota

5. Włączcie loadera ustawcie (Multiclient, NudePatch, PatchSeed, Redirect Gateway Serwer, port zależy którego bota włączcie jak pierwszego do 16000) i dajcie Launch

I powinno działać mi już 2h bez dc

P.S. Może wam troszke scinać ;p bo żeby działało trzeba min. 2silki. Ponieważ pierwszy silk aktywuje Anty HackShielda

Opublikowano

wejdź w manadżer zadań i wyłącz HackShield.exe z aplikacji tak się dzieje jak chcesz włączyć 2te programy

Opublikowano

z tego co rozumiem z nowej instrukcji na OFFICJALNEJ STRONCE ze trzeba zpatchowac mediapk2 phpatcherem potem uruchomic HS server i mozna bocic na lajcie, tyle tylko ze ten phpatcher, ktory dal producent ibota jak wkleisz do folderu z silkiem i chcesz zaczac patchowac to wyskakuje "phpatcher przestal dzialac"

Tez macie tak?

Moze to wina lokalizacji instalacji silka? bo mam na dysku C w progr.files (windows 7)

dodatkowo odpalilem starym sposobem poprzez wlaczenie edxloader i wtedy ibot

I po 5 minutach DC

Opublikowano

siema

odpalam i robie wszystko tak jak pisze w tym temacie ale nie raz mi nie chce odpalic HS silka a na dodatek jak odpali i jak wla ibota przez clientlessa to co pare minut dostaje dc!!

pomocy

Opublikowano

wchodzisz w PHMediaPatcher i dajesz "Custom" i "Patch" po czym zamykasz port ma być 15778

NetFramework może zainstaluj też to ;p http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

dobra spox PHMediaPatcher własnie tak robię a co do framework to na windows 7 nie trzeba^^ (i tez nie idzie bo ma nowsza wersje nisz 3.5 w sobie)

nie wiem co jest grane, w jednym temacie jest napisane ze HS i PHMediaPatcher (HS.rar) trzeba tez w botcie zamieścić może potem zadziała!!??!!??!!

a wlasnie mam wklejone te pliki z HS.rar do folderu gdzie mam zainstalowane silka i jak chce odpalic silka przez isro_client.exe to mi wyskakuje ze niby jest inspek albo wlasnie leci update i nie moge odpalic silka normalnie!!!!

co jest grane?????????????

>zrobilem poraz kolejny reinstal silka i odpalilem przez clientlessa bez HS itp. i co 5minut dc!! ???

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem sie klania....

1. Usuwasz calego silka bota hsa loadera wszystko

2. Wchodzisz na ibotforfun.blogspot.com sciagasz ostatniego bota potem wersje B potem C potem hsa i loadera

3. Instalujesz silka wrzucasz to co wczesniej pobrales do folderu z silkiem; wypakowywujesz

4. Odpalasz media patchera dajesz CUSTOM klikasz PATCH potem OK i potem X

5. Odpalasz hackshielda klikasz LAUNCH SRO. Odpalil ci sie silk ale bez bota, niestety tego silka nie mozesz wylaczyc wiec w HSie klikasz hide sro.

6. Teraz odpalasz ibota; jak go odplaisz to w status logu masz cos tam Hs connected.

7. Odpalasz loadera zaznaczasz w nim redirect gateway server z portem 16000, patch seed, multiclient, i klikasz launch i ci dziala normalnie z botem

Nie wiem czy tobie dziala mi tak dziala i jest fajnie pozdro ;)

@down wiecej spamu zrob wiecej

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...