Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Shakes & Fidget - Niezwyciezeni STG - Absurdystan czyli 14/50 loch gildi S2 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ma byc jakas rewelka ten lvl lochow ?

na s3 zrobiono w sobote 23 loch to jest wyczyn :)

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Według mnie jest to nie potrzebne... Co tu się chwalić, jak ktoś chciałby pooglądać lochy, to na youtube jest tego pełno... Ja nawet prowadzę kanał youtube najlepszej gildi top1 na serwerze 4 i jakoś się nie chwalę, że zrobiliśmy 23 loch....

@errorice, dokładnie tak samo u mnie. też robiliśmy w sobotę ;)

Opublikowano

to nie ja robielm tylko podalem ze robili i nikt sie tym nei chwali ;p

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A teraz, "zjebany debilu i hejterze" posłuchaj mnie

Po 1.

Zapraszam do komentowania oraz proszę o subskrypcje.

Ten oto cytat, upoważnia mnie do oceniania, tego co wystawiłeś oraz "komentowania"

Po 2.

Skoro już wystawiasz to na mpc forum, to liczysz się z tym, że każdy może tutaj wejść, i wyrazić swoje zdanie na ten temat

Po 3.

Abstrahując od Twojego poglądu czy też zdania na ten temat muszę stwierdzić, że jednak powinieneś dowiedzieć się o tym coś więcej. Myślisz ,że jesteś zajebisty jak posłużysz się filmem, który nie jest w ogóle związany ze sprawą, i wyzywasz. Daruj sobie, gdyż może to tylko wyjść na Twoją niekorzyść, a chyba bardziej poniżyć się swoją "mądrością" nie chcesz.

@Przepraszam za offtopic, ale nie pozwolę, aby osobnik o niższym poziomie i klasie ode mnie mnie wyzywał bez powodu, podstaw i przyczyny!

Opublikowano

at=24

to jest wyczyn :)

Opublikowano

Errorice, to jest loch 23/50 nie 24 ;D 24 będzie następny dopiero.

Tutaj nasz loch ;) z mojej gildi.

@PS, ja prowadzę kanał na yt

Opublikowano

a nawet nie wiem skad sie ten napis at=24 wziol ;p

Opublikowano

dokladnie my podziwiamy polakwo a nie szfabow ;p