Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki do minecraft?

getsuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki, otóż nie działa mi minecraft, gdy go włączałem to było wszystko czarne, a jak się ładowało to napisy sie zlewały. Pobrałem jakiegoś minecrafta v1.5.6a jakiegoś użytkownika forum, i wszystko ładnie, a nawet menu się tak samo nie pokazało

Moja karta to Nvidia GeForce 1650 SE nForce 430

Windows XP

Proszę o pomoc, wynagrodze jak się uda włączyć minecrafta

Opublikowano

Pobrałem jakiegoś minecrafta v1.5.6a jakiegoś użytkownika forum, i wszystko ładnie, a nawet menu się tak samo nie pokazało.

Wytłumacz o co Ci chodzi... Jak ściągnąłeś MC to miałeś popularny błąd ,,czarny ekran" a co Ci się dzieje z tym MineCraftem od ,,jakiegoś użytkownika"??

Nothing to do here.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gówno prawda,że za słaba karta graf za przeproszeniem minecraft to gra pixelowa!!! do tego nie potrzeba mega chiper karty graf sciągnij stąd minecraftSP:

Download: KLIKNIJ TUTAJ

Pobierasz wypakowujesz na pulpit i włączasz i powinno być ok jak nie pisz PW

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

Mam na to witaminke :P

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4

Zainstaluj, restart kompa i już instalacja powinna ruszyć

Opublikowano

Za słaba karta graficzna, kup lepszą to ci ruszy.

JA P**RDOLE. To mi na karcie graficznej sprzed 10lat 16mb by nie chodził paint a nawet mc na średnim fogu nieźle chodzi ;)

Opublikowano

Nie orientuje się jak chodzi minecraft na kartach graficznych z epoki kamienia łupanego :P

No ale to nie powód do wprowadzania ludzi w błąd ;). Mc teoretycznie nawet nie rusza karty graficznej. Co do tematu może wejdź na strone NVidii i ściągnij najnowsze sterowniki a później spróbuj jave.

PS. MabiGodi ciekawe co by było gdyby kupił nową kartę i zaczął cię wyzywać że nie działa xD

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...