Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

! Granie Paroma Postaciami

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lepszy VMware Workstation, ale mniejsza oto. Może mi ktoś powiedzieć czy to nie jest przypadkiem nielegalne w świecie maple, bo jak uruchamiam maple na 2 systemie to mi wywala błąd, że użyłem hackerskieo oprogramowania?? Za trzecim razem dostałem bana na mieśiąc -.-". A tak na marginesie, to na ile, bądź jaki ban jest po tym na miech?

Nie wydaje mi sie zeby dostal bana z powodu logowania sie na 2 konta z identycznego IP. Nie, tu raczej chodzi o cos innego, bo duzo osob moze miec takie samo IP, tez o tym slyszalem wlasnie, ze czasem cala klatka schodowa np ma jedno lacze internetowe i jedno IP. Za to Nexon nie moze karac za takie rzeczy. Tu raczej chodzi o adres MAC (tak mi sie wydaje), nie wiem jak oni go tak szybko wykrywaja, no ale... MAC- to jedyny adres przypisany na karte internetowa w komputerze, cos jak numer seryjny, ktory nigdy nie moze sie powtorzyc. Trzebaby bylo jeszcze poprobowac roznych sztuczek zeby odkryc od czego to wszystko zalezy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mógł by mi ktoś pomóc a mianowicie mam taki problem przy włączaniu maple wyskakuje mi taki błąd "error code : -2147467259 (Nieokreślony błąd)" proszę o pomoc

• 2 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

mi wszystko dziala cacy z tym ze gram na fortressmu i wyskakuje:

THis Program can not be run under VirtualBox

Enigma protector

Opublikowano

hary sprobuj zainstawlowac net framework, sp 3 (jak masz xp) i directx

EDIT

czyli to wszystko na nic jest? zawsze ban bedzie jak bd 2 maple na 1 kompie z powodu mac'a?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
mógł by mi ktoś pomóc a mianowicie mam taki problem przy włączaniu maple wyskakuje mi taki błąd "error code : -2147467259 (Nieokreślony błąd)" proszę o pomoc

Zainstaluj wined3d na wirtualnej maszynie ale podczas włączonego trybu awaryjnego, btw tryb awaryjny włącza się wciskając f8 przy starcie systemu.

Opublikowano

@Up po co odpisujesz na stare posty , aż tyle ci to zajeło . Zdawało mi się że to jest błąd ze starymi sterownikami do kart graficznej

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Windows 8... A to ciekawe. Czyżbyś ukradł Microsoftowi system który jest na papierku w planach? (I sprawdziłeś skoro twierdzisz że działa) I jak mniej problemów skoro XP zżera mniej pamięci, procka, generalnie wszystkiego, a drugie nie zawsze śmiga MS na Win 7 (jak ten miałeś na myśli)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...