Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]autobuff

cudnny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę przedstawić wam program autobufer do IB Nie wiem czy już czasem nie jest na tym forum Trafiłem na niego przypadkiem nie używałem go jeszcze ale jeśli ktoś już to zrobił to prosił bym o jakieś info czy faktycznie ten program jest przydatny ja nie mam za wiele czasu żeby siedzieć przy nim więc może ktoś mnie wyręczy robiąc scana i dopisując jakiś tut do niego

http://ibot-autobuff.blogspot.com/

a to jest kopia z części komentarzy nie wiem co to jest to (autoit) może plik który jest widziany jako wirus a nim nie jest proszę o jakieś sugestie....

genius1287 said... iBot Auto Buff v2.2 By NoN_Stop.rar » RAR » iBot Auto Buff v2.2.exe » AUTOIT » script.au3 - Win32/Packed.Autoit.C.Gen aplicación potencialmente indeseable virus

NoN_Stop said... its autoit.. so

ZROBIŁEM SAM TUT MOŻE SIĘ KOMUŚ PRZYDA SCAN ZROBIĘ W PRZYSZŁOŚCI......

1. NAZWA POSTACI (tu wpisujesz poprawny nick postaci i klikasz POŁĄCZ(Conect)

2. SKILE (tu masz wypisane skile które sobie wybierzesz)

2A. INNE OSOBY (lista z której będziesz wybierać osoby do bufowania)

2B. TABELA Z KONFIGUROWANEGO ZASTAWU GRACZA I SKILA

3. ZAKŁADKA INNE (tutaj wpisujesz ustawienia broni za kim masz podążać i nazwa skila resowania)

3A. WPISZ Swoją PIERWSZĄ BROŃ (wpisujesz nazwę broni)

3B. WPISZ SWOJĄ DRUGA BROŃ (wpisujesz nazwę broni)

4. SKILE (zaznaczasz z 2 skila jakiego będziesz używał)

4A. BROŃ 1st-2st (zaznaczasz jakiej będzie używał broni do skila z 4)

5. GRACZ (zaznaczasz z 2a nazwę gracza dla którego ma być ten skil z 4)

6. STOP\START BOT KIEDY BUFUJE (jak chcesz żeby bot się zatrzymał dał bufa i automatycznie z powrotem włączył start w bocie)

7. DODAJ (tu dodajesz do listy z konfigurowany zestaw skila i gracza)

8. START-STOP

9. USUŃ WYBRANY/USUŃ WSZYSTKO (prawym przyciskiem myszki możesz usunąć coś z listy 2B)

10. ZAKŁADKA INNE

11. PODĄŻAJ (jeśli chcesz za kimś chodzić po bufie wpisujesz w tabele nazwę gracza )

12. WSKRZESZANIE (tu wpisujesz nazwę skilla do resowania)

13. PLIK POMOC (plik- możesz zakończyć pracę autobufa. pomoc-wyświetla 2 opcję 1-sprawdzenie nowej wersji 2-info programu)

14. ZAKŁADKA LOG (tutaj się znajdują bieżące informacje na temat połączenia programu itp.)

TUT 100% zrobiony własnoręcznie kopiowanie na inne fora ZABRONIONE

+mile widziane ;)

post-95296-0-47708500-1305282851_thumb.jpg

Opublikowano

Program powinien być bezpieczny.

A nie chwaląc się, w moim programie też jest auto buffer ;P

Dopiero teraz biorę się za aktualizację, ale dla zainteresowanych:

http://www.mpcforum.pl/topic/267381-toolautostart-bots/

wiz_taxer.png
Opublikowano

Na aktualnej wersji iBota po włączeniu kilku buffow od razu DC na wszystkich postaciach, co mialy buffowac. Wczoraj działało, dziś dupa.

Opublikowano

ja wszystko dobrze ustawiam potem biore Start to w "Log" jest napisane Cannot Find (i nik postaci ktora chce buffowac)

prawdopodobnie jest poza zasięgiem a jak nie to sprawdź poprawną pisownie bo może być że zamiast L jest duże i

Opublikowano

Tylko szkoda że wkurza mnie to jak chce zaznaczyć np piosenki albo coś.

coś niekonkretnie może opisz dokładniej ?? chodzi tobie o piosenki z barda czy i co robi nie tak ???<_<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam A czemu mi się wyłącza cały czas. Odpalam go naciskam start da buffy chwile po chodzi i po chwili wyłącza się po czym wyskakuje napis Program Auto Buff przestał działać ?

Opublikowano

Nie działa za każdym razem wyskakuje mi że program przestał działać . A Może jako cleric jak mam to ustawić ? Każdy buff dla każdego 1800sec jak na 30 min to jest?

Opublikowano

Może to wina windowsa bo za każdym razem wyskakuje przed uruchomieniem że jest to nie zaufany program i czy napewno chcem go uruchomić przy niczym wcześniej mi to nie wyskakiwało

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można prosić o jakiegoś innego linka do pobrania tego programu. Gdy pobieram z 1 posta pobiera się i dojdzie do 441 z/ 576 KB i komunikat "nie można pobrać elementu.... Połaczenie z serwerem zostało przerwane w nieprawidłowy sposób" i tak mam na każdej przeglądarce

Opublikowano

Mi sie zdaje ze on powinien sie nazywac partybuff czy partybuffer ; ) bo dla mnie nazwa autobuff to tak jak by ibot nie uzywał buffów(Speed,Mag def itp) ; P

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...