Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki do komputera 300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna może ktoś z was głośniki do komputera warte polecenia które mają dość dobrą jakość dźwięku, nadają się do słuchania muzyki,oglądania filmów i grania w gry.

Myślałem nad Creative Inspire T6100 ale nie wiem czy warto je kupić. Myślałem jeszcze nad jakimiś od Logitecha ale bezprzewodowe, jednakże nie wiem czy takie będą odpowiednio długo działać i ładnie brzmieć. Dobrze by było gdyby przy wyższej głośności nie trzeszczały ani nic z podobnych.

Nie zależy mi na wielkiej głośności i kosmicznym bassie rozwalającym okna, tylko na zwykłym słuchaniu,a czasami trochę głośniejszym.

238626.jpg]
Opublikowano

@CoJaNigdy

One są chyba bezprzewodowe ? Jeśli tak to ile Ci baterie lub akumulatorki trzymają ?

238626.jpg]
Opublikowano

X- 530 są na pewno w wersji przewodowej.

Z zestawów 2.0 polecam Creative T20, 2.1 Logitech X-230, a 5.1 jego odpowiednik X-530.

Opublikowano

Polecam te ..

http://allegro.pl/logitech-x-530-glosniki-5-1-x530-kurier-gratis-i1594033875.html

Na imprezie przy stole położyłem je podpięte do laptopa i tam były szklanki jak puściłem na full-a to aż się rozbiły ( Trzęs się stuł i spadły na ziemie ) było ich z 7-9

Te głośniki są zjebi***te kolega je ma ładny bassik i czysty dźwięk

a jak 2.1 to z323 polecam :P

87016652.png