Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Hs :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomózcie mi :/ Włączyłem Fishbota i jakims cudem wyłączył mi się metek i wszyskie haki usuneły się z kompa po 15 minutach wchodze na kompa i metka niema pomózcie jak to go***o wyłączyc :/

Będą + i - jak kto chce :)

Opublikowano

aktualizacja AV (nod'a) i 0 wirusów 0 gier wszystkie po usuwane tylko metka teraz instaluje ładuje się zaraz powiem co bedzie sie działo :angry:

@Edit Tak samo sie dzieje znowu mi sie FH off i znowu expbot,FH i MH poszły się rąbać :/ tylko ze mam teraz tylko Twierdze na metinie a innych serverów juz nie :/

Opublikowano

Masz tylko 1 anty wirus (polecam ci AVG)?? Kilka powoduje tzw. gryzienie się ze sobą. Wiesz też, że jeśli nie masz hacków innych od tego samego autora od którego masz fishbota też mogą zacząć się gryźć. Spróbuj odinstalować metina i inne hacki i zainstaluj od nowa metin`a i fishbota

Opublikowano

Możliwe że masz 2 antivirusy.. ja miałem kasperskiego i nod'a to musiałem na nowo system wgrywać bo komp nie chciał się włączyć xD

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...