Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Uzywamy z kolega na naszym serwerze hamachi name changera. Jednak on ma wade. Mianowicie nie widze jego skina tzn. On ma taki sam jak ja. Ma ktos na to jakiegos fixa etc. Albo jakis inny bo by sie przydal.

Z gory thx

Opublikowano

Masz oryginalnego MineCrafta?? Bo jeżeli masz skina bez oryginała lub premki (to to samo) to wszyscy będą mieli taki jak ty... Tzn. ja bym wszedł na serwer normalnie bez skina, a u Cb bym był w twoim skinie :) Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś xD Jeżeli chcesz mieć skina i aby inni mieli swoje albo w ogóle nie mieli to kup oryginała ;)

Nothing to do here.

Opublikowano

Masz oryginalnego MineCrafta?? Bo jeżeli masz skina bez oryginała lub premki (to to samo) to wszyscy będą mieli taki jak ty... Tzn. ja bym wszedł na serwer normalnie bez skina, a u Cb bym był w twoim skinie :) Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś xD Jeżeli chcesz mieć skina i aby inni mieli swoje albo w ogóle nie mieli to kup oryginała ;)

źle mówisz... ja mam pirata i skiny innych widze ;0

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to widzisz skiny ludzi tylko akurat skina kumpla nie widzisz?? Jeżeli tak to po prostu reszta ma premium a kumpel nie...

Nothing to do here.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...