Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisalem w sobote ,ze mam masakryczne lagi , nic nie moge zrobic ,nawet pisac itd itp. Myslalem ,ze to przez weekend no i czekalem ... Czekalem i czekalem az do dzisiaj... Na serwerze pusto ,a ja nawet konia przywolac nie moge ,bo takie lagiiii... Skanowalem kompa juz wszystkim co mozliwe , restartowalem internet tyle razy ,ze sie w pale nie miesci. Oplaca sie zadzwonic do Netii ? Jezeli tak to co w ogole mam im powiedziec, ze mam lagi w metina ? Te boty nic nie zrozumieja ... To jest zarazem irytujace i zabawne . Prosze o pomoc !

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz? Jeśli na PL to nie powinieneś mieć w ogóle żadnego laga... jeśli na chińskim metinie to jest ta przyczyna...

Opublikowano

Na tym zdjęciu masz pokazane 750 kb/s wysyłane do nich a do cb 4mb no to masz problemy z internetem ... tak mi sie zdaje

@Edit

Zadzwon do Netii i powiedz ze ci sie strasznie internet tnie i ze maja Ci to naprawic i koniec będą cos kombinowali to ty odpowiedz mnie to nie interesuje kupilem 4mb internetu yo ma byc 4mb a nie ze sie tnie na kazdym kroku

Weteran
Opublikowano

Kupując ten internet jaką miałeś mieć szybkość łącza? Bo wiem, że jeśli nie masz połowy tego masz prawo do nich się "burzyć" (Ja tak zrobiłem jak miałem neta 15 a mi po 4 szło. Na 2 dzień już 9-14 było)

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Jeżeli blokowałeś coś przez COMODO to odinstaluj i nie jedź na hackach <-- konieczny reinstal kompa .

Albo włącz tryb gry .

Miałem taki sam problem 2x razy przez Comodo :P

bleach%20tag.png
Opublikowano

Jezeli chodzisz po stronach internetowych bez problemu , jezeli wchodzisz na GG/Skype/TS bez problemu i jezeli poza metinem wszystko dziala ci okey no to juz nie jest wina internetu : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...