Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od Twojego poziomu.

Jeżeli masz np 10lvl (facc) idziesz na trolle thais i wystawiasz go na noc z gotowym skryptem( nie zapomnij o depositorze, aby oddawał sam gp do banku) .

Gotowe skrypty możesz poszukać na internecie

P.S. Uważaj na keyloggery.

Opublikowano

Wlasnie ja wolę sie sam pomęczyć i zrobić samemu niż sciągnąc keya ;). Masz +.

Mógłby Mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić tak żeby oddawał kase do depo/banku ? Oczywiscie podczas działania bota.. :).

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Wlasnie ja wolę sie sam pomęczyć i zrobić samemu niż sciągnąc keya ;). Masz +.

Mógłby Mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić tak żeby oddawał kase do depo/banku ? Oczywiscie podczas działania bota.. :).

Mógłbym, jeśli napiszesz jaki to bot.

Opublikowano

hmm najlepiej jest robić tak jak mój kumpel robi a więc stawia bota lub kilka zależy od kompa na świecie non-pvp nooba jakiegoś (tylko że on troche czasu to robi i ma noobki po 100+ 70+ różne) najlepiej dla kasy bocić knightem jest z dobrym skryptem, depositerem i on gra sobie na świecie pvp mein harem i robi pk albo jak komuś się nie podoba gra na pvp to może grać i na non-pvp tylko tyle że profesją magiczną (ed/ms). Jak komuś się spodobał ten sposób licze na +.

P.S chcąc bocić na tibi co jest teraz to ja mam neobota i jest git tylko trzeba umieć go ogarnąć.

eknigt20.png

eknight95.gif

"Ide za nimi, bo oni ida za mna

Wiesz jak sie to nazywa ? To lojalnosc.

"Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowal Cie z

dalszej gry..."

[/font]

ZBIERAM ++++ LUBIE ++++++

Opublikowano

Dostales już +;d. Mam pytanko jeszcze do cb co takiego jest w tym neobocie ze jest platny ?:>

Przede wszystkim jest niewykrywalny, ciągle aktualizowany i ma bardziej poszerzone opcję cave itd .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...