Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowisko Bot prośba o przystosowanie ;)

MisieQ1948

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłby ktoś napisać najlepiej z obrazkami jak ustawić koordynaty w bocie ? w miare szczegółowo.

najlepiej linijka kodu i obrazek do czego i tak z każdym gdzie są koordynaty oraz wyjaśnić jak ustawić dla wędki bambusowej (początkujący jestem) tak by łapała byle co oraz haczyka na 0,7 i żyłki 0,1mm.

byłbym bardzo wdzięczny za to

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielka prośba. Mógłby mi też ktoś pomóc? Mam rozdzielczość 1440 x 900

Wędka do 3 kg, żyłka do 2,2 kg, haczyk do 1,2kg

Zarzuca mi wędkę a potem tak jakby spławika nie widział... Co kilka sekund klika ciągnij nawet jeśli ryba nie bierze, a jak już bierze to dalej to samo- delikatnie klika co kilka sekund no i ryba ucieka.

Jeszcze raz bardzo prosze, jeśli ktoś może pomóc niech napisze tutaj albo na gg 8250974

Opublikowano

mógłby mi ktos powiedziec jak mam ustawić spławik ? Bo nie za bardzo wiem jak to zrobic tzn kiedy "pobrac" kolor itp bardzo prosze o pomoc ;)

Opublikowano

widzę że jest kilka pomocy, tzn porozrzucane, jak tak latam po stronach w tym temacie to dalej się gubię, może ktoś kto już umie to robić by spisał cały ładny poradnik ze zdjęciami co i jak :> z góry dzięki za pomoc!

Nowicjusz
Opublikowano

Witam. Jestem nowy na forum i całkowicie zielony co do pisania skryptów...

Prosiłbym was o dostosowanie skryptu: monitor 17' , 1024×768

żyłka do 1,3kg, haczyk do 0,7kg i wędka do 2kg. Z góry dzięki ;]

Opublikowano

niestety ale nie morzna ustawić dla kogoś poniewarz ustawienie zależy od tego jak ustawimy gre na monitorze dlatego każdy musi ustawić sobie sam

rodzaj wędki żyłki i haczyka nie ma znaczenia

Nowicjusz
Opublikowano

Aha dzięki. Chyba juz sobie odpuszczę ;/

Jeszcze raz dzięki .

pozdrawiam

Opublikowano

A ma ktoś oryginalny skrypt z rosyjskimi komentarzami? Bo ten jest przerzucony przez coś i nie ma cyrylicy tylko krzaczki, z których się nie da nic odczytać.

Opublikowano

A ma ktoś oryginalny skrypt z rosyjskimi komentarzami? Bo ten jest przerzucony przez coś i nie ma cyrylicy tylko krzaczki, z których się nie da nic odczytać.

Przez Worda otwórz megabot.txt zmień kodowanie na Cyrylica(Windows). O kodowanie wyskoczyć monit powinien sam przy próbie otwarcia pliku.

Opublikowano

o ten chodzi ale on jest naprawdę prymitywny ;p

; Press Esc to terminate script, Pause/Break to "pause"

Global $Paused
Global $Par
HotKeySet("{F1}", "TogglePause")
HotKeySet("{F3}", "End")

;;;; Body of program would go here ;;;;
While 1
   Sleep(100)
WEnd
;;;;;;;;

Func TogglePause()
   $Paused = NOT $Paused
   While $Paused
	Send("{ESC down}")
	Sleep(26)
	Send("{ESC up}")
	Sleep(10)
	Send("{SPACE down}")
	Sleep(75)
	Send("{SPACE up}")
	Sleep(10)
   WEnd
   ToolTip("")
EndFunc

Func End()
   Exit 0
EndFunc

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Lol czym to otworzyć??? jak tam jest jakis plik UoPilot ale nieda sie otworzyc, tzn jak juz wypakowałem to co dalej!?

xxxxxxxxx Wojownik body szuka przygody ;D xxxxxxxxx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

masz jak ustawić

wszystko ok ale dziala tylko zarzucanie(mam wedke 50 kg czyli splawik jest czerwono-zielony)powiedz kolego skad brac kolor?

w drugim oknie twojego opisu jest splawik i level skad wziasc te dane?

jak wziasc kolor pobierania i polozenie podczas pobierania?

Opublikowano

Hej,

Mam do was pytanie. Mogłby ktoś skonfigurować bota od kurpiqa. Robię wszystko tak jak należy( jest w opisie, i nic)

Posiadam 17 LVL, fachowa wędka, żyłka 1.5 mm, haczyk 16 kg, i rybka. Robiąc wszystko według instrukcji nic porostu nie łowi. nawet nie ciągnie ryb.

Proszę o fachową pomoc.

Pozdrawiam

clubtronix

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kto by mi pomógł ustawić ruskiego bota? GG: 26115269

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...