Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Taj. Rubinowa Skrzynia...

RazLut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :P

gram na s6 na PLu i dropnolem dzisiaj rubinową skrzynie i z ciekawosci na nią kliknąłem ale jest tam napisane że potrzeba jakiegos klucza rubinowy/diamentowy .... moze wiecie do czego ta skrzynia jest?

Na forum nic nie pisze o zadnym evencie itp... spotkaliscie sie kiedys z tą skrzynią? Wiecie skąd wziąć klucz?

Proszę o pomoc :)

za odpowiedzi +/- jak kto woli :P

SS: Klik :)

Jesli ktoś nie wierzy zapraszam na S6(grymuar) jestem ciagle w grze pisać na : RazDrop

a z tego co wiem to nie tylko ja droplem tą skrzynke bo jeszcze wiem conajmniej o 2osobach ktore tę skrzynie posiadają

Ja dropnołem ją z Best. Kapitana a 2 innych jak sie pytalem to z metka duszy i gdzies w piekle(nie wiem czy z metka czy z moba)

@Eucalyptus nic mi sie nie pomylilo :P jak nie wierzysz zapraszam na grymka to Ci pokaze :P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rubinowa skrzynia ?

może dałbyś ss na dowód bo jakoś nie chcę mi się w to wierzyć , chyba pomyliłeś nazwy skrzynek ..

@ edit

cytat z wiki :

Zamknięta Rubinowa Skrzynia, która może zostać otwarta jedynie za pomocą specjalnego klucza. Mówi się, że zawartość tej skrzyni jest równie drogocenna, jak sama skrzynia.
Opublikowano

pic na wodę dał ss z priva i tyle oO jak wydropiłeś na pl daj ss ale z nazwa serwera tylko zakreślone skille i nick

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Jest taka skrzynia . Sam o niej słyszałem na PL i widziałem.. Ale ss nie mam.. A klucz to nie wiem skąd..

Opublikowano

Haha stary mam diamentowy klucz dropnelem na sohan z metka (s12),a Ty skad to masz? ;d

przecież taka skrzynka dropi tylko na privach

musiało ci się jednak chłopie coś pomylić ...

NA PL-u sa zobacz se napisz na wolaj czy ktos ma.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzisiaj o 18:37 też mi dropła. Z zaczarowanych lodów podczas misji (50 lodów) ; )

Ile warte to cacko ?

Edit: Zdobędę klucz to otworze; )

I zobaczymy $$

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

heh droplem skrzynie tez z besta kapitana dropem , a klucz z metka w dt :P wiecie co droplo? 3 x smocza luska... (tak, ta do ulepszenia na niebieska stal Oo) tylko co ja z ta luska zrobie xD mam dopiero 68 lv

Opublikowano

heh droplem skrzynie tez z besta kapitana dropem , a klucz z metka w dt :P wiecie co droplo? 3 x smocza luska... (tak, ta do ulepszenia na niebieska stal Oo) tylko co ja z ta luska zrobie xD mam dopiero 68 lv

Jakieś SS byś dał hmm ?

Opublikowano

Z tego co sie orientuje takie szkatulki nie leca na Pl'u  

To dobrze się orientujesz. Takie szatulki nie lecą na PL'u.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Sprzedam tą szkatułkę na Kirianie !

Cena 1kkk.

Pisać tutaj .

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

a ja dzisiaj miałem iść farmić metki w dt to bym ich nadropił ale niestety z rana zapomniałem lucy z depo i nie mam broni ;/

oby to było coś konkretnego .

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Dla wszystkich niedowiarków dzisiaj o 14 wszedł GM na s18 ( phobos ) i pisał że od dzisiaj dropić będą te szkaty. nic wiecej nie wiedział ( powiedziec nie chciał )

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

MOWIE WAM ZE TE SZKATY SA NA PL!!! MAM TAKA W EQ!!!

A temu co mowi ze 3x luska dropla nie wierze :P daj SS :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak by dropiły łuski i szpony to serdeczne kondolencje dla graczy co dropili je ręcznie :D ze smoka ja bym na ich miejscu był zły ;]

Ale na 98% to kłamstewko

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Po co miałby ktoś klamać, że nie dropłu mu na PL tylko na privie? jaki miał by w tym interes? :(

Tak, dropi na PL, dzisiaj widziałem na czacie ogolnym, jak kilka osob chciało ją sprzedać.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

tej szkaty się nieda narazie otworzyć. da się wydropić i można jak narazie trzymać ;P

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...