Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Paczka save minecraft

dark33b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

W tym archiwum znajduje się 15 save do gry minecraft .

SS z gry :

http://www.shareapic.net/content.php?gid=923363&owner=dark33b

Skan wykonany przez 'StefanMT2 '

http://imageshack.us/photo/my-images/809/beztytuucf.png/

Paczka :

http://www.uploadstation.com/file/eaC3YFq

Opublikowano

ja pobiorę mam dobrego antywira jeden z najlepszych NOD 32 i potem dam na virus total nawet jakby miało t trwać pare H takze zrobię dla was wszystko! :P w zamian jak już będzie link to prosze o plusiki :) linka do virus total dam za pare H

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

@StefanMT2 ciekawe jak podasz na virus total jak tam pliki max. do 20mb...

Nie bądz żyła daj ---!!

10 Post [V]

20 Post [V]

30 Post [V]

40 Post [V]

50 Post [V]

60 Post [V]

70 Post [X]

80 Post [X]

90 Post [X]

100 Post [X]

Mam konto na tym forum dłużej niż większość moderatorów,kidmodów... ale ja nie nabijam bezsensownie postów.

Opublikowano

No zaraz coś tez wykombinuje bo skanowałem esetem no i nic nie wykryło ale nie dam ss bo nikt nie uwierzy bo tam w raporcie

nie jest podana nazwa pliku :( tylko skanowanie na żądanie i liczba plików i infekcji .

Ale postaram sie coś jak najszybciej wykombinować xD

Opublikowano

hmmm... NOD 32 mi nic nie wykrył ale skombinuję jakąś stronkę do skanowania oprucz virus total i może powrzucam jak się uda

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

no spoko przeskanuję NOD 32 i zobaczymy czy cuś wykryje a macie program jakiś który zrzuca screeny z pulpitu?

PRINT SCREEN na klawiaturze ; )

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Ja zara daje ss z gry ;)

A by zrobić ss kliknij na klawiaturze przycisk print screen ,następnie w zwykłym paint zaznacz kawałek strony i klikasz prawy wklej ;)

:rolleyes:

Opublikowano

Mój odnośnik

oto wynik skana całej paczki jak widać nic nie wyrył ogółem fajne nawet save'y narazie sprawdzilem 2 1 sie musial konwerterowac i byla a nim : malutki domek a pod nim mega mega mega kolejka nie dokonczona ale klocki dobrze policzone i sa emocje ze juz prawie stajemy a tu nagle myslimy ze taki duzy spadek w dol a tu ciul sciema tylko zeby sie rozpedzic i tak kilka razy i wkoncu spadek do wnetrza ziemi bardzo fajne... 2 save: nie musial sie konwenterowac ale ten save jest jak dla mnie żenujący ponieważ twórca save'a prawie wszystkie pomysły i odtworzył je prawie idealnie klocek po klocku od JJayJokera (znany uzytkownik youtube który prowadzi popularne let's play'e minecrafta i innych gier- jest partnerem youtube) jeden z tych 15 save ma 120 mb!! mam nadzieje ze go nie trzeba bedzie konwenterowac :P

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...