Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spadek liczby botów?

lelumpoleum

Liczna botów  

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zauwa?y?e? spadek botów u siebie na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Nawet jakby o 100% ulepszyli zabezpieczenia na PL'u to i tak po najdalej tygodniu pojawiłyby się boty. ; x

Fakt trochę stracili za tą ostatnią akcje z banowaniem ale i tak za kilka tygodni się odrobią

Co jak co. Masz rację. Nieważne jak bardzo Metin2.pl się zabezpieczy zawsze się znajdzie obejście. To będzie tylko kwestia czasu.

Opublikowano

na s9 Agronas mało wogóle praktycznie ale to kwestja czasu tydzien lub dwa i znowu beda farmboty chinskie i sadze ze bedzie o wiele wiecej niz bylo bo beda chcieli sie odrobic

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Powiem wam, że na serio jest mniej botów. Jeszce niedawno wystarczyło cokolwiek napisać na czacie i od razu odzywały się na szept ze cztery spamboty. Jak sobie jeżdżę dropkiem na metiny w m2, to rzadko je widzę, a kiedyś na zaprzysiężonych i dzikich generałach na polance były dosłownie całe armie botów. Ceny yang też powoli idą w górę, nawet na metin2cc już 2kkk stoi za prawie 10$, więc trochę się ostanio poprawiło :)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Co jak co. Masz rację. Nieważne jak bardzo Metin2.pl się zabezpieczy zawsze się znajdzie obejście. To będzie tylko kwestia czasu.

metin2.pl się nie zabezpieczą , to są jedynie debile których jedynym zabezpieczeniem jest hackshield , którego można łatwo obejść , bociłem 2 miesiące na wh i wbiłem 61 lvl a postać nadal stoi , więc coś słabo zabezpieczają i wykrywają :)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

nawet jakby wrocil stary pl to trwalo by to okolo 4/5 lat... nie wydaje mi sie ,ze po roku ceny aury wroca do 500k

@edit

chodzi mi nawet o takie serwery jak przyszly s26 co bedzie dopiero...

hersygna.png
Opublikowano

głupot nie gadajcie .. te co się expią boty to pojedyncze reszta siedzi w górach np w dolinie i łowi :)

Opublikowano

Spadek liczby botów może nie, ale zauważyłem masakryczny spadek zwykłych graczy na Almanachu! gdzie roiło się w m1 jinno od ludzi, co najmniej 70% ludzi odeszło ! przecież m1, już prawie świeci pustkami jak było 200shopow w m1 to teraz jest zaledwie 20 ... i na dodatek po południu, gdzie dzieciarnia do domu wraca -,- Metina wykańczają już te boty... daje maks 1,5 roku i na Polskim Metinie będzie mniej graczy niż na dobrym privie i boty zrezygnują, bo nie będą miały zysku... Później gracze wrócą, wrócą też i boty... i sytuacja się powtórzy... "Koło nie ma początku..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...