Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft-Jak zrobić barierę z lawy.

kotmlot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie niepotrzebny temat. Każdy, kto by takie coś robił, doszedłby samemu do tego. Jednym zdaniem: "Filmik nie zmienił mojego życia :D"

Opublikowano

//UP:

Wiesz nie każdy potrafi do tego dojśc.

Źle ulożysz kratki,źle wymierzysz i wokol twojej scianki pojawi sie morze lawy takze prosze cie jeśli ma coś tu byc zbedne to twoj post :).

Robie poradnik aby ulatwic grę i pomoc tym ktorzy tego nie wiedza.

bez youtuba

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Podpinam sie do bastiana, a i jeżeli masz 10-20 fps nie nagrywaj ;).

Opublikowano

lol po prostu bardzo potrzebny tutorial... daje ci 100000000/5 i +

JOKE

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

Każdy ma prawo wrzucać na YT to co tylko chce więc odpierdolić się proszę. ;) Ważne że koleś cokolwiek próbuje coś zrobić a nie sępić i krytykować tak jak Wy.

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Nie potrzebny filmik ale daje + za to ze chcialo ci sie nagrac i znajda sie ci co nie potrafia tego zrobic..Nie umiecie docenic kogos pracy..

Opublikowano

Thx tym co chodź trochę docenili pracę.

A "ci" co tak tylko potrafią udzielać obraźliwych komentarzy niech pokażą co potrafią na coś wpadną.

Może i ktoś wie jak to zrobić ale tego nie opublikował także naprawdę weźcie zacznijcie doceniać to że ktoś cokolwiek robi albo chociaż sami dajcie coś od siebie.

//Down:

Dzisiaj już pobrałem nowy program i pewnie w nim będę tworzył filmiki także spokojnie.

Nie ma tam napisów białych na niebieskim tle. ;)

bez youtuba

Opublikowano

Jedyna wnerwiająca (mnie) rzecz w tym filmiku to Windows Movie Marker i te stare napisy na niebieski tle(50% yt się z tego składa)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Powiem 2 rzeczy,

Tutorial przydatny , przynajmniej wiem już jak zrobić wejście do pułapki na moby , ale fatalnie dobierasz piosenki :D

Sorki, ale naprawde taka prawda,

@UP A co ci Windows Movie Maker nie pasuje? Tym programem najłatwiej sie robi napisy w filmikach dlatego tak jest :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...