Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy działający VipHack

Eziol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wam przedstawić nowego działającego VipHacka. B)

http://www.megaupload.com/?d=RJEDTRN0

Instrukcja :

-Ściągamy hacka;

-Wypakowujemy;

-Wchodzimy na http://www.feartheskills.co.uk i rejestrujemy się; (WAŻNE : Musimy akceptować link aktywacyjny, może przyjść nawet na drugi dzień. :P)

-Włączamy haczka, wpisujemy dane, na których się zarejestrowaliśmy;

-w pustym okienku na biało wybieramy "Crossfire" i Download, czekamy aż ściągną się "dll'ki";

-Wyłączamy hacka, włączamy ponownie, powtarzamy wszystko, lecz teraz nie wyłączamy;

-Czekamy aż będzie na samym dole pisało "Ready To Inject";

-Włączamy cf'a :D;

-Strzałkami ustawiamy funkcje itp.

Gdyby ktoś nie zrozumiał podaje link do filmu (Nie mojego) :

http://www.youtube.com/watch?v=3RyAw-sRrLI

(Po niemiecku ale chyba każdy będzie wiedział o co chodzi. xD)

Liczę na +. xD

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e83f377f46b46fd90aed9235527413b640fc928ac8c5f7e2267d59cc274e0efc-1304873025

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Oo sry, już dodaję. :P

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e83f377f46b46fd90aed9235527413b640fc928ac8c5f7e2267d59cc274e0efc-1304873025

(Wykryło 18, lecz zapewniam was że to nie jest grożne. :) Sam go używam, i działa pięknie.)

@Down, może dzisiaj dodam, lecz aktualnie nie mam zbytnio czasu. Wchodzę tylko na minutkę na kompa i wychodzę na miasto. :P Może około 16-17 dodam.

Opublikowano

A może tak łaskawie SS dodasz?

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Lubię spamować i zbierać warny, taki już jestem.

Opublikowano

Dziecko, tamte hacki są stare, a ja założyłem jako pierwszy temat z TYM hackiem.. Na forum obowiązuje także kultura osobista, której (Wnioskując po Twojej odpowiedzi) nie posiadasz. (Z resztą również jak rozumu :rolleyes:)

Jeżeli masz pisać głupie postu, nabijając sobie ich ilość, nie pisz ich w ogóle. ;) I po co ta dziewczyna pod koniec posta? Takich typków powinno się warnować. <_<

@Edit Egoista. ;) To że CIEBIE to "wkurwia" nie znaczy że musi "wkurwiać" innych. ;) Nie jesteś pępkiem świata kolego.

@Edit2 Proszę bardzo, minusujcie dzieci. ;) Nie zależy mi na tym.

Opublikowano

Ale pierwszy hack z tej serii nadal działa, gdyż po każdym uptade on także się updatuje przy odpalaniu i pyta czy chcemy zupdatować do najnowszej wersji. Więc dodawanie kolejnych wersji jest bezsensowne. I proszę byś dodał SS.

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Opublikowano

Ej oco chodzi z ttym xD bo nie ogarniam matmy

A right angle is..; Kat prosty jest.??? co mam wpisac bo nie ogarniam :[ pls powiedzcie :D

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

Michu ale czego nie wiesz? Gdzie nie wiesz co wpisać?

Opublikowano

KubaKozzak, Ty dałeś wcześniejsze wersje tego hacka. :) Tego, że on sam się aktualizuje wcześniej nie wiedziałem. :) I kim Ty jesteś na tym forum pisząc "Takich ludzi na tym forum nie POTRZEBUJĘ" ?? Sądzę, iż To Ty nie masz zbyt dużo inteligencji, a rodzice mają gruby portfel i dawali Ci co chciałeś jak byłeś mały. :rolleyes: I Cię tym zepsuli, myślisz ze gdzie się nie znajdziesz będziesz najlepszy? Grubo się mylisz. :)

Opublikowano

Wybacz ale Twoje zdanie na mój temat mnie tak bardzo śmieszy że mój brzuch nagle zrobił się jak pudziana <lol2> . Wyobraź sobie że nigdy nie miałem grubo w portfelu bo bogaty nie jestem ^^. I to niestety Ty masz zbyt mało inteligencji poniewaz zanim napisze się temat sprawdza się czy owy już nie był, a po drugie infromacje o tym że hack sam się aktualizuje są napisane na tamtej stronie. Wybacz ale wiem co piszę i niestety Twoje racje nie są zgodne z prawdą. :)

Opublikowano

Hola, hola widzę, że tutaj trwa za żarta dyskusja. Panowie Kuba i Eziol, mam dobry dzień, więc tym razem skończy się to na upomnieniu. Takie sprawy proszę załatwiać między sobą na PW albo Gadu-Gadu.

Kuba, zdaża się, dał hacka, którego ty wcześniej wstawiłeś na forum. Wiesz co się robi? Piszesz do mnie na PW, piszesz co i jak, dajesz link do twojego tematu. Piszę do Eziola, że zaszła taka, i taka sprawa.

Po co tego sprzeczki, te kłótnie?

@Down, przed chwilą o tym napisałem...

Raport za spam.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Siema ..cos sie zwalilo .. ostatnio mi ladnie dzialal teraz jak wlanczam go to sie laduje to na dole ,,Updating Loader ,, .. i znika oikienko i nic sie nie dzieje ;/ co zrobic .. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...