Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy działający VipHack

Eziol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może ja Ci odpowiem. Z tego co wyczytałem na forum tego haka jest mowa o ludziach, którzy nie dość że dostali VIP haka za darmo to jeszcze mieli pretensję i wyrzuty "dlaczego mi nie działa" "jesteście kłamcami" "jak macie coś robić róbcie to porządnie" itp. Więc staff tego forum zadecydował że haki z powrotem są płatne i żeby z nich skorzystać trzeba zapłacić 5$. W tym wszystkim chodzi o szacunek i kulturę osobistą, czego najwyraźniej rozwydrzeni ( podejrzewam że jakieś dzieciaki które znalazły ta stronkę i chciały nie wiadomo co W DODATKU ZA DARMO) użytkownicy w ogóle nie posiadali. I to było GŁÓWNYM powodem dlaczego za haka trzeba znów płacić. Tak więc podsumowując hak działa za opłatą.

PS. Okażcie szacunek dla ludzi odwalających za was trudna robotę jaką jest codowanie i przestańcie narzekać jeżeli dostaniecie coś za darmo!

PS2. Haki z tej stronki są płatne i już NIGDY nie będą darmowe. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej poszukaj tam informacji odnośnie zmian.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...