Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dotyczące yang

PinduLindu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem wrócić do metin2pl i zauważyłem że na g-metin są yang bardzo tanio .

za sms 11.07zł jest 2kkk . Można zaufać i zamówić ?? Sprawdzał ktoś to ?

Opublikowano

Gdybyś zaczął grę miesiąc temu to 2kkk byś miał za 5zł ;P ceny yang ostro w górę poszły, bo handlarzom pobanowali konta podobno

Opublikowano

Osobiście nie polecam kupywania przez SMS chyba że od pewnych firm...

NA Allegro kupisz w podobnej cenie a masz 100 % że yangi otrzymasz ;)

25860852250340054243.png

Opublikowano

Ojj na allegro widziałem dziś po 18 zł za 1kkk ... Więc tutaj sms'em 2kkk za 11 zł się opłaca a stronka mi sie wydaje godna zaufania .

Opublikowano

ja kupiłem 3 dni temu nan mpcforum.pl- do tej pory nie uzyskałem maila, że mogę sie z nimi juz spotkac lub cuś-głucha cisza, jak pisze na GG to słysze Tylko:

"Przeczytaj regulamin"

no ok przeczytałem ależ ile można

sygna33.png

Opublikowano

Człowieku i ty sie dales oszukac......teraz masz przynajmniej doswiadczenie na temat kupowania yangow.

Pamiętaj jak juz kupowac yangi to tylko na allegro.....

Mam nadzieje ze pomoglem NQ.

Opublikowano

Człowieku i ty sie dales oszukac......teraz masz przynajmniej doswiadczenie na temat kupowania yangow.

Pamiętaj jak juz kupowac yangi to tylko na allegro.....

Mam nadzieje ze pomoglem NQ.

Dokładnie też tak uważam ale wiesz są ludzie którzy patrzą na oferty że tanio i kupują a potem piszą skargi itp.

25860852250340054243.png

Opublikowano

Na allegro może i drożej jest ,ale masz praktycznie 100% że yang dostaniesz. A gmetin2 to oszuystwo było pełno tematów żeby nie kupować itp.

Opublikowano

Kupiłem ostatnio na mpcforum.pl ( Nie reklama ) Napisali że nie mają Yangów bo pobanowali im postacie przez Ip. tak napisali w mailu.. a jak wchodze na ich strone to nadal mozna wysylac sms-y i .. ( Niby czekac na yangi ) takie cos powinno być karalne.. ;/

Radze allegro.. raz kupilem 100% przyszly.. przez sms-a sprobowalem 2x. i nic .. oszusci. ;/ . Only Allegro.

Opublikowano

Powiem ci tak G-metin to są złodzieje i jestem tego pewien że cię oszukają.

Najlepiej yangi kupować na Allegro.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nie kupujcie nic na tym zastanym G-Metin2 tam są sami oszuści, kurwy i złodzieje.. powinni im tą strone zamknąć w pizdu... widać to zresztą po tym wszystkim tam... mają tam takie lipne poradniki i wszystko za SMS...

Nie kupujcie tam nic bo gówno wam za to darzą - Jak kupiłeś coś SMSem to zrób tak:

1. Wejdz w jedną z ich aukcji na allegro Np.:

http://allegro.pl/puste-konta-do-gry-metin2-od-g-metin2-pl-hit-i1593289754.html

2. Kup przedmiot za "Kup Teraz"

3. Po zakupie nie przesyłaj kasy tylko od razu wystaw negatywa za oszustwo - to powinno ich czegoś nauczyć :)

Weź też dane kontrahenta, weź kumpla i jedz do frajera :D

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

No.. zaraz sie okaże dzisiaj łaskawie mi odpisali i napisali, ze mam sobie wybrac miesce gdzie mamy się spotkac zobaczymy

sygna33.png

Opublikowano

Oszuści , pełno tematów było ,żeby nie kupować ..

oni doładowują tylko jak im się chce = bardzo rzadko ..

bleach%20tag.png
Opublikowano

Odradzam kupywania z ich strony, jakże tak samo z allegro od ich aukcji. Na początku trzeba przeczytać regulamin na ich stronie, który ciężko znaleźć.

Wyjaśnione, więc zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...